Přejít na obsah

Generálka podvozku

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

jsem tu nový a nemám bohužel čas hledat ...

Mám O2-COMBI-2,0TDI-BMN-LaK - najeto 260tkm

Chtěl bych udělat kompletní generálku podvozku, protože jsem auto před rokem přivezl z DE a stav našich silnic se na něm silně podepisuje.

Chci aby mi auto ještě dlouho sloužilo, protože nenajezdím tolik km, ale auto jezdí v podstatě denně.

Chci se zeptat co všechno objednat a udělat, abych se opět dostal do stavu tichého auta, které se nehoupe a drží ...

Chci udělat kompletně přední i zadní nápravu:

Přední náprava:

tlumiče + horní uložení

pružiny

náboje+ložiska

přední + zadní silentbloky ramen

kulové čepy

tyčky stabilizátoru + 2silentbloky

manžety poloos + nové mazání

zadní náprava:

tlumiče

pružiny

stabilizátor

u zadní nápravy se pořádně nevyznám k čemu který díl je a rád si nechám poradit.

Nechci dávat žádnou čínu, chci aby to auto dostalo to, co po čtvrt milionu dostat má, ale nechci zbytečně vyhazovat peníze.

Předem díky za info.

Zdeněk

Odkaz ke komentáři

Tak si hledej postupně v eshopech, co potřebuješ, pokud to budeš měnit sám. Pokud ti to bude někdo dělat, tak to nech na něm. Já nakupuju tady, většinou je na výběr prvovýroba, kvalita z EU nebo Německé druhovýroby nebo levná Čína. Když přidáš svoje auto dle VIN do garáže, po registraci, tak ti to u všech dílů píše, jestli pasují do tvého vozu: https://www.skoda-dily.cz/online-obchod.html Nebo čekáš, že ti tu někdo vypíše veškeré díly na podvozek vč. obj. čísel, vč. všeho spojovacího matroše, podložek, těsnění atd.?

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě nečekám na žádnej výpis.
Ani nepotřebuji seznam spojovacího materiálu.

Stranu škoda-díly samozřejmě znám, mám auto založené.

Prostě jen potřebuji vědět, co má smysl udělat, hlavně na zadní nápravě, tam si nejsem vůbec jistý.

Každý říká něco jiného.

Nechci do auta dávat žádnou čínu, nevěřím tomu.

chci prostě jenom rozumnou kvalitu za adekvátní peníze.

Ale jak píšu, potřeboval bych prostě jen stručně info, co se na té zadní musí neprodleně udělat.

Samozřejmě si potom díly na e-shopu dohledám.

Díky.

Z.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...