Přejít na obsah

Dodělání čidla kapaliny ostřikovačů. Kudy to mám vést?

Doporučené příspěvky

kontrolka je pod polodotem, docela dobře napoví návod k obsluze vozidla - ke stažení i na webu škodovky

budíky od MR07 kontrolku GRA umí, MR se láme 22KT předcházejícího roku, budíky co umí kontrolku mají koncové číslo 2 1Z09208x2 x (x je číslo nebo na konci i písmeno)

budíky se samo musí přizpůsobit, pokud na to nemáš patřičné vybavení, nemáš šanci svépomocí

Odkaz ke komentáři

Taky jsem tam narazil. Mám to rozmontované a už smontované. Propíchnuté průchody a protažené kabely (Musel jsem pro protažení vyhodit ven i rádio, jinak by šel kabel hned nad pedály. Takhle jdou kabely pěkně vrchní částí palubky). Pin 17 byl volný a je už přidaný. Dělal jsem to sice v garáži za šera, ale hnědé kabely tam mám asi tři a s bílou linkou asi dva s jistotou. Předpokládám, že nebudu odizolovávat všechny a výhybkou na ně přivádět nový "-" kabel od čidla nádržky ostřikovačů. :-(

Chybí mi jen připojit ten "-" kabel a dokódovat. Nečekal jsem právě v tomto nesnáze...

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, ze sada pro montaz toho cidla ma minus zakonceny ockem, pocitaji s ukostrenim na voze, ne do budiku. Ja to taky tak udelal, pod pojistkama to dal pod sroubek, kde jsem uz mel kostru pro jine doplnene prislusenstvi z drivejska. A protoze nemam stahovak steracu a nesla tak vydelat plastova mrizka, protahnul jsem kabel gumou za baterkou, jak uz mam vyzkouseno driv. Do pulnoci jsem udelal vetsinu, dnes to vse zakrytovat a zapnout pres vcds.

Odkaz ke komentáři

Pozdě. Právě jsem celou akci zdárně dokončil. Funguje, jak má, i s mínusem na kostře vozu pod šroubkem. Kontrolka svítí už někde pod 900 ml, odhadem, nalíval jsem sklenicema, nemám změřeno přesně. Ale je sranda, že jsme to tento víkend dělali zrovna dva z Brna. Tak a teď ještě, kdo mi v Brně komplet rozchodí před FL maxíka, chystám se, že ho koupím. Kilometry tam jdou zadat ty samé, co mám teď, že? Ty nejstarší oktávky nemají žádnou kontrolu že se do toho zasahovalo. Mám z července 2004 a někdo mi to říkal, že nejde absolutně zjistit, jestli se nestáčelo.

Odkaz ke komentáři

No on by mohl prodejce (zkušený montážník) předem nastavit požadované km resp. by tam mohl nastavit nulové. A jak komplet vše krok za krokem přizpůsobit, to se ani nikde nedočtu.

Ale zpět k tématu. Když už jsem tím zabil celý víkend, tak se musím pochlubit tímto skvostným výsledkem:

post-38533-0-55932600-1502648652_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Boha já jsem jantar, omlouvám se... ale s ohledem na funkčnost apod, bych skoro víc bral ten FL maxidot.

PředFL auto nebude potřebovat žádnou úpravu, pouze u předFL maxe s kontrolkou bacha, co je to za index, aby nebyl problém s immo, 842H už je Immo4, takže nejde párovat přes PIN.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...