Lancelot Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Tak s Octávkou už toho moc netrhnu :D A s CC by byla větší zábava až by na něj vlezl třeba Skája :D No to by ti otec dal :D Tak tady jsou fotečky...upozornuju že jsem jel 20 km v dešti tim pádem to auto už nebylo tak naleštěné jako předtím.Jinak děkuju Štěpanovi 4x4 za profi práci.S výsledkem jsem spokojený :) Už to neni co to bylo předevčirem tzn.že auto vypadá fakt jako nové-žádné mapy a škrábance. Fotky z akce budou po neděli. Paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 (upraveno) Gowster: duplex je fajn ale to hifi je ještě lepší.Snad se brzy uvidime :) To celé jak jsem psal nahoře obnáši 25 hodin práce a cca 5000,-Kč včetně daně.Dělal mi to Štěpan tady z fora který má vztah k té práci a je to fakt alchemie (snad jsem to napsal správně :) ) Přírodní vosky jsou prostě drahé ale s výsledkem jsem maximálně spokojený.Na slunci už nejsou žádny mapy,mikroškrábance a tak. :D Upraveno Srpen 13, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 (upraveno) Hmm vypadá to hezky, snad uvidím z blízka zda fakt zmizej ty mikroškrábance, kterých mám už jako máku... Upraveno Srpen 13, 2010 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Parádní výsledek. Taky už mám na autě nějaký mapy, a to se to mylo pouze ručně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 tak Vám sem dávám pár fotek pro potěchu oka ostatní si doplní po neděli sám Roman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Tomu říkáám lesk :P to je paráda,je to krásnej pocit,když si pro to dojdeš,jako by sis šel pro nove vid rome,taky jsem to takhle mel.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 waůů paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Luxusně nablýskaný :) . Zahladí to trochu i ďubky od kamínků nebo to už bych chtěl moc? Na tu poletavou rez se musím taky vrhnout, benzínem to moc nejde, kde se dá koupit ten clay? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 ma to pekne spinavy :) az se dostanu na svuj pc, tak sem pak vlozim fotky, co jsem dneska rano udelal :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Luxusně nablýskaný :) . Zahladí to trochu i ďubky od kamínků nebo to už bych chtěl moc? Na tu poletavou rez se musím taky vrhnout, benzínem to moc nejde, kde se dá koupit ten clay? ďubky od kamínku už jsou moc hluboké a na tu poletavou rez jedině clay ale k tomu je potřeba ještě lubrikant mužu ti to celé splašit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Díky, máš SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Lubrikant mam, ale neni na rez... :) :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 vo-e, na rezatou tedy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Náhodou auto zklidilo uspěch v Jížních Čehch u Houmiku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Náhodou auto zklidilo uspěch v Jížních Čehch u Houmiku :) no máš ji moc fešnou to je fakt......v Praze jsem viděl na vlasní bulvy:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Lubrikant mam, ale neni na rez... :) :P :) ty jsi pták :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Jedná dnešní noční fotečka z jihočeského kraje :) P.S s mezinárodní učasti Vladana :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 uz se tesim na vsechny fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 na tehle fotce jde krasne videt, jak jsou ty zenithy(obzvlast 17") hnusne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 No jo no...každý nemuže mit hezky kola Michale... :) Já jsem se svym autem spokojený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Tak a za chvíli tu je strana č.100... ;) Jinak luxus po tom drhnutí... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Ale jo.Na to jak to vypadalo předtím tak Štěpanovi patři moje poděkování. Auto už na myčku ani nepáchne :) Včera jsem objednal tu přírodní kosmetiku z Anglie a měla by do 6 týdnu dorazit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 20, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 No to je dobre a kdy muzu pristavit svoje auticko Romanku.... kamarade.... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 Pomoz vyhrát soutěž a umeju Ti to i s vyluxovánim :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Ale jo.Na to jak to vypadalo předtím tak Štěpanovi patři moje poděkování.Auto už na myčku ani nepáchne Včera jsem objednal tu přírodní kosmetiku z Anglie a měla by do 6 týdnu dorazit :lool: vypadá to že by mohla být už příští týden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 No tak to je dobrá zpráva Štěpane :lool: Já jsem ji byl opláchnout jenom pod tlakem vody a dělaji se tam bílé fleky když to pak nevysušim-nechtělo se mi použit normální hadr tak počkám na special "nářadi".Těšim se na první myti ode mě.Hele až to bude tak zavolej a dojedeš na večeři a probereme to ještě ten celej proces 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 vubec teda nevim jestli se trema samolepkama SH muzes soutezit na srazu OC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Čekal jsem to že to vybališ Hele já přijedu asi jinym vozem...letos je velká konkurence. Proč nemužeme udělat podobné samolepky Vitto? Mě se ty na zadní okno fakt nelíbi-já za to nemužu :D Vzádu mám sámošku Octaviaclub-ta je dobrá ale to na ZADNÍ sklo NE. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 No tak to je dobrá zpráva Štěpane Já jsem ji byl opláchnout jenom pod tlakem vody a dělaji se tam bílé fleky když to pak nevysušim-nechtělo se mi použit normální hadr tak počkám na special "nářadi".Těšim se na první myti ode mě.Hele až to bude tak zavolej a dojedeš na večeři a probereme to ještě ten celej proces :P jasně mužu ti ten proces názorně předvést aby jsi pak v tom neměl guláš. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 no a jakou by sis jako predstavoval? taky je to psacim fontem, ale udelam dalsi serii tencich a trochu mensich no...ale nejdriv se musim zbavit tehle, asi vam je dam jako darky, tem kteri dostanou pohharky jinak nechapu proc mas jezdit necim jinym, snad nejde jen o to vyhrat nejakej pohar ne??je to sraz clubu takze vem svoje clubovy a sundej nalepku a hotovo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.