romariooo Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Vitto: však jo! O poháry nejde max.o palačinku :P Hele a ten nápis teda zkusim dát dokupy-nějaky ty návrhy.Třeba 3 druhy a třeba se něco ujme at přiložím trochu ruku k dílu.Dám vědět. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Na ty návrhy jsem zvědavej, pač jsem si od Vitta vzal tu velkou na okno a pak jsem jí vyhodil, když jsem to zkoušel, pač je taková no... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Slibuju že do 14 dni něco dám do placu.Sám bych to chtěl jelikož tam mám skodahome a už to fakt chci dát pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Krásná práce Štěpana http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...t&p=1011534 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 jj je to pecka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Vitto: tady máš slíbeny "syrové návrhy" Dej to tam kam to patři do vlákna.P.S udělal bych vlákno kde by členové zkusili navrhnout sami nějaký ten návrh jak by mohla vypadat samolepka na zadní okno :) Je to trochu divočejší ale budu pracovat na zdokonalení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 ja si jen nepamatuju ze bys mi psal ze budes delat navrhy a ja se te o nejaky prosil? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 no a jakou by sis jako predstavoval? taky je to psacim fontem, ale udelam dalsi serii tencich a trochu mensich no...ale nejdriv se musim zbavit tehle, asi vam je dam jako darky, tem kteri dostanou pohharky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 ano napsal jsem ze ja udelam serii tencich, coz znamena stejnym fontem... jen jsem se ptal jak by sis to predstavoval :)))) cekal jsem textovou odpoved a ne obrazky s jinym fontem a nejakym sprejerem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 Romane letos s Tebou půjdu na plačinku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Tak dnes jedeme na výlet do Ustí a pak má dojet ŠTĚPAN s připravkama a jde se na "školení jak umýt auto" :lool: Od té doby co mi to Štěpan dal dokupy jsem ho nemyl a podle toho to ted vypadá... Jinak jsem měl rande s Romanem co byl na Rozkoši s tou novou faceliftovou OII RS a je fakt nádherná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 myslis tu z obautodily.cz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Tak dnes jedeme na výlet do Ustí a pak má dojet ŠTĚPAN s připravkama a jde se na "školení jak umýt auto" :lool: Od té doby co mi to Štěpan dal dokupy jsem ho nemyl a podle toho to ted vypadá... Tak dávej pořádně pozor ať pak můžeš poradit kamarádům jak na to. :) Jinak autí máš luxusní a Štěpán je šikula. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Michale: ano,to je on co má prodejnu z dilama.Akorát jsem Romanovi řikal že je trošku blby že tak drahý auták nemá zadní senzory...ale to je ostuda Škodovky že je neměli k namontování :) Jinak dnes výlet hodně povedený,jeden moment spotřeba z kopečka byla 1,7 to jsem tam snad nikdy neměl. Po příjezdu na nás u domečku čekal už ŠTĚPAN s připravkama pro mě a Jofree s holkou tak jsme pěkně pokecali a umyli tak trošku autí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 No kamaráde musim ti říct že Octuli máš moc moc pěknou. Holt černá jí sluší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 ten lesk je neskutecnej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Romčo týýý woe to se leskne jak psí kule,vážně nádhera! Já to už neleštím já to nechám přelakovat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Romčo týýý woe to se leskne jak psí kule,vážně nádhera! Já to už neleštím já to nechám přelakovat :lool: jenže lakování bude mnohem dražší než to leštění :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 viděl jsem to včera na vlastní oči, leskne se mu to teda fest ;) Štěpán opravdu umí. Netušil jsem, že pořádně umýt auto, je taková věda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Tak díky Štěpanovi a jeho zásahu před měsicem auto vypadá kdyby sjelo z výrobni linky...teda skoro když nebudu počítat jak to je "omlácené"od kamínku na přední části kapoty ;) P.S má nárok skoro už pětiletá babička :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 (upraveno) Prej pětiletá babička. Co máme říkat my co máme už skoro veterány? ;) Upraveno Září 12, 2010 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 No super... lesk jak blesk. ;) :) Foto zadní části parádička ty vejfucky předek klasika,ale už jsem Romanovi nastínil myslím vkusnou upravičku nárazníku..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Najmis: jde o to jak to bude vypadát...chtělo by to udělat ve fotoshopu. Jinak ted už do Octy nechci cpát prachy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Tak díky Štěpanovi a jeho zásahu před měsicem auto vypadá kdyby sjelo z výrobni linky...teda skoro když nebudu počítat jak to je "omlácené"od kamínku na přední části kapoty ;) P.S má nárok skoro už pětiletá babička :( Taky mám předek od kamínků, ale tomu se člověk nevyhne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Taky mám předek od kamínků, ale tomu se člověk nevyhne to kdyby jste videli moje jak mám dotlučenej čumák od kamínku hruza ale nic s tím nenaděláš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Když člověk to auto opravdu používá tak tomu se nedá ubránit.Bohužel Jinak včera jsem potkal Octávku co měla zajimavé zadní světla.V reálu to vypadá docela dobře a je to zas něco jiného.Má slovensky značky ale potkávám ji docela často poslední půlrok v H.K. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 pěknej zadní nárazník a ty lampy docela ujdou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Riadne výfuky.. to bude aspoň 3,6.. :D svetlá dobré, ale svieti mu to úplne bleee... to už chce osadiť LEDkami... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 jinak dvě ze čtyř zadních obryseovek jdou nahradit ledkama.. vypadá to docela dobře, svítí to jak sviňa.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Riadne výfuky.. to bude aspoň 3,6.. to bude určitě 4,2tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.