Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak dnes jedeme na výlet do Ustí a pak má dojet ŠTĚPAN s připravkama a jde se na "školení jak umýt auto" :lool:

Od té doby co mi to Štěpan dal dokupy jsem ho nemyl a podle toho to ted vypadá...

Jinak jsem měl rande s Romanem co byl na Rozkoši s tou novou faceliftovou OII RS a je fakt nádherná :angry:

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jedeme na výlet do Ustí a pak má dojet ŠTĚPAN s připravkama a jde se na "školení jak umýt auto" :lool:

Od té doby co mi to Štěpan dal dokupy jsem ho nemyl a podle toho to ted vypadá...

Tak dávej pořádně pozor ať pak můžeš poradit kamarádům jak na to. :) Jinak autí máš luxusní a Štěpán je šikula. :angry:

Odkaz ke komentáři

Michale: ano,to je on co má prodejnu z dilama.Akorát jsem Romanovi řikal že je trošku blby že tak drahý auták nemá zadní senzory...ale to je ostuda Škodovky že je neměli k namontování :)

Jinak dnes výlet hodně povedený,jeden moment spotřeba z kopečka byla 1,7 :angry: to jsem tam snad nikdy neměl.

Po příjezdu na nás u domečku čekal už ŠTĚPAN s připravkama pro mě a Jofree s holkou tak jsme pěkně pokecali a umyli tak trošku autí :lool:

Odkaz ke komentáři
Tak díky Štěpanovi a jeho zásahu před měsicem auto vypadá kdyby sjelo z výrobni linky...teda skoro když nebudu počítat jak to je "omlácené"od kamínku na přední části kapoty ;) P.S má nárok skoro už pětiletá babička :(

Taky mám předek od kamínků, ale tomu se člověk nevyhne

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...