Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Kalic: díky za pochvalu :D ale RS to neni :lol: To je jen jedná z prvních upravených na foru do podoby RS :D

Taky jsem koukal na tu rez ale po přijezdu do HK jsem to byl opláchnout na wapce a dobry :D Každopádně na jaře to budu muset projit silichromem nebo jak se tomu krému řiká a snad to doleštím na přijatelnou podobu :lol:

Ledky mi blnou jen při studeném autě,pak až se to ohřeje a po vypnuti motoru to hned naskoči a neházi to poruchu ale jak řikám...dělá to jen když je pod nulou.V létě se mi to ještě nestalo.Asi tam mám špatny odpory ale dělal jsem to tenkrát podle instrukci Luba(taxik)

Jinak v těch mrazech na horách při minus deseti i při 80% nabití baterie mi to ráno startovalo napodruhé :palec: Poprvé to mělo snahu chytnout ale během sekundy to spadlo tak nevím jestloi to je normální.To samé ohřev na cca80st. cca po ujetí 15-20km.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

tak to možná udělala ta sůl, ale na nerez by tak působit neměla... jo aha, ty máš ledky, tak to je ten problém, ale je to docela matoucí, jak pak poznáš, že máš prasklou žárovku?

jak na tom máš palivovej filtr? co žhavičky - nech proměřit.. mě golf startuje na poprvý i v -20°C - ale já mám nový žhavičky, vstřiky, všechny filtry... a předpokládám, že si jel z kopce, takže to trvalo dýl než se to zahřálo - mě se teď auto ohřeje cca po 8-10km na 70°C - holt je zima :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Tak když to dobře dopadne tak během 14 dnů je budu mít na autě ;)

Homologace podmínkou tak uvidíme...podle toho jak to bude vypadat v reále.Nezávazně jsem je objednal od známého co dělá autodíly.

To jsou přece origo škoda pro čínskou verzi, takže schválené zcela jistě budou, pokud tedy nejdeš do nějaké napodobeniny.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...