mischicka Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Otázka je, jestli to stojí za to - 2006 je sice letos pětiletá, ale to ještě není takové drama a navíc do ní už Roman nastrkal nějaké drobné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 No za ty penize mozna RS ale asi by to chtelo nejaky doplatek... Dle meho neprodavej... svoje znas jezdi trouby sterace stiraji a jak jsi napsal bude se u Vas hooodne redukovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 nevím jaký máš k tomu autu vztah, ale vem, že je to jen auto (spotřební zboží) a myslím, že za tyhle peníze koupíš pěknýho kombíka v TDI ;) a když kombajna nepotřebuješ, tak co RS? ale já bych bral obyč 4x4 tdi combi a dal RS vzhled můj názor!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Jestli chceš trochu poposkočit do lepšího, tak prodej a něco doplať, jinak to asi nemá cenu prodávat. I když nabídka super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Chlapi...chlapi...mě už delší čas nedává spát Jurach... ale je to TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Tak pokud si chce polepšit tak snad audi, bmw atd... Ale určitě ne octávku... Teď už se dají pořídit a dost slušný peníz 2leté... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 VSemi: no tys tady chyběl :D Aby se pak vysypal do servisu co :D Romane, záleží fakt na tom, jestli toužíš po novějším nebo jsi spokojen :D já osobně toužím po combi, takže mít liftbacka a někdo mi nabídnout tuhle cenovku, tak po tom skočím a sháním combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Za servis a díly nejsou zas tak hrozné ceny jak dřív-OCT už taky není nejlevnější....pokud nebude jezdit do autorizaku tak bych v tom problém neviděl. Audi ti opraví každý z kluků servisáků tady na fóru-je to koncernova klasika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Přesedlávat z Okty do Okty je podle mě nesmysl i kdyby to bylo combi - jediný rozdíl je, že se tam daj lépe naložit jízdní kola, ale jinak nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 (upraveno) Něco na tom bude... Libore: chtěl bych moc toto(v jiné barvě) :) ale to už je jiná liga: http://www.autorevue.cz/test-volvo-v60-t6-...chleji/ch-41325 S Jurachem jsem mluvil a má to z 90% jistotou prodané. Upraveno Březen 5, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Jsem netušil, že tajně sníš o RS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Volvo je nadherny, dneska ukazovali v Autosalonu nejakou hybridni verzi, to by se mi strasne libilo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 me taky, zaujala me koncepce toho pohonu AWD clovek za sebou netaha haldex ale ten elektromotor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Tiež by som nekupoval znovu Octavku a to ani keby mala 300KW motor,mal by som pocit,že mám stále to isté auto.Možno ešte tak OIII s TDI CR,ale to by musela byť fest iná ako face. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Já být na Tvém místě tak jí prodám,přece jen je to 1.9 5 kvalt,což už dnes není nic moc (co si budeme nalhávat).A ta výbava?Kup si superba II.Za 1.9 dáš kolem 400 tis.,a když si připlatíš 50tis koupíš 2.0 tdi v eleganci 2 roky starýho.Za 250 tis koupíš 2007 passata 2.0Tdi Rozhodně bych nekupoval to samý,a to ani v kombi (a možná právě protože kombiků je mraky). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Ja myslím,že v dnešnej dobe už nie je nic moc ani 2,0TDI.Keď TDI tak jedine s CR-kom a výbava čiernej eleganci je podľa mňa v pohode.Novým Superbom som išiel myslím že to bolo 125KW CR-ko s automatom a musím uznať,že je to iné kafe ako Octavka,akurát radšej by som bral manuál.Nejak mi ten automat nesadol.Nechcem povedať že by to bolo zlé,len mi nesadol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Niki: právě že elegance je v garáží podle mých představ od A do Z a výběr dál který chci začíná na hodně vysoké čislovce.Muselo by to celé od začátku 1.zabezpečení 2.hudba 3.odlišení od ostatních (zase ten duplex) který už budu mit snad i kdybych měl něco jiného... Atila: dvojkovej SII se mi líbí až na ten zadek a combi už je zase na osmi stovkách což je nereálny. Jinak co se týče motorizace tak plně souhlasím s Niki Koukal jsem na Fabii RS II ale je malá a bylo by to vyloženě chutovka na bláznění a jelikož jsem už pomalu starej dědek(táhne mi na 40 ;) ) tak jsem tak trošku soudnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Romane, mi přijde, že nevíš co chceš - variace od OII přes SII k FII, jediné co mi z toho vychází je, že chceš něco co nebude vypadat obyčejně, ale jinak nic, vždyť to jsou naprosto odlišné kategorie aut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Michale: já jsem reagoval na Atila a jeho názor tak nevím co tady prudiš Běž raději chytat toho škorpiona Já velmi dobře vím co chci jen to nějak nehrotim a přemejšlím nahlas.Okej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Sám prudíš a na jiné to svádíš Btw škorpiona jsem dnes viděl, nevypadá tak hnusně jak gekon, ale následky v případě uštknutí fatální:-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Romane...přiznej si to.....CCčko...to je pro tebe ideál..... nebo kdyby si nevěděl co s penězma..... http://www.tipcar.cz/volkswagen/volkswagen...z-32237279.html a ani do toho už nemusíš investovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Co to je za blud Jako že na dálnici zmateš skutečné policajty blikáním svých falešných majáčků?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Ne,ale aby ti ve volném průjezdu nepřekážela nějaká ta lůza.... jako krásné auto-ideálně připravené pro rychle přesuny po čr do denního provozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 CC je moc krásné auto i ten policejní Passat je taky překrásnej ale kdo to má živit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Táťka má CCčko 36tku (to co maj policajti) a má dlouhodobou spotřebu 8,7l/100km, tudíž s tím jezdí za stejno jako já. Nedávno mi psal, že jel Praha - Ústí - Praha za 7.2. Tudíž to auto nijak extrémně nežere, pokud se s ním jezdí normálně a to že táta není zrovna předpisovej řidič. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Románe-kdo to má živit? No přece ty si zvyklý jezdit pod 5 a na nádrž 1000...hold by sis zvykl mít spotřebu dvojnásobnou a dojezd poloviční... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Táťka má CCčko 36tku (to co maj policajti) cece policajti maji R36 a ne CC 3.6 FSI 4Motion 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Tak motorově je to to samé ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 to sice jo ale ta tvoje veta je proste podivna proto jsem ji vypichl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Prodej tu svoji černouRACHOTinu dokud ji někdo chce :D a kup si odrážedlo, budeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.