princes Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 presne,ja mam michelin alpine a uplne super na zimu,muzu doporucit pirelli bych taky moc nebral :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Tak hlavně je potřeba rozlišovat o jakém rozměru se bavíme že jo... ;) Já měl na autě dvě zimy Pirellky Sotto Zero serieII 205/55/R16 a nemůžu proti nim říct ani jedno křivé slovo. Michale: a těch 32 tisic je slušné číslo dle odborníků :) Jinak jsem myslel že vyměnim kola před barákem ale nedopadlo to....bezpečák se mi tak zšišatil že to prostě nešlo povolit takže jsem musel do pneuservisu(nasranej jako howado...) hned jsem ty neoriginál bezpečáky vyhodil do popelnice a vrátil tam origo šrouby plus origo bezpečáky tak snad bude klid.Představa že pichnu na dálnici o půlnoci...docela nepříjemny by to bylo...na odtah. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 v pohode taky jsem skrivil neorigo bezpecak uz 2 tydny cekam na novej a zatim nic Tak snad nepichnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Vsak jasne, ja se bavim o letnim dezenu v rozmeru 225/40 R18 .. za cca 15tis km nebyly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Roman, Micheliny ti dajú aj 45tisíc počas ktorých poskytujú stabilnú kvalitu, to ja považujem za top výdrž. 30ku by mali dať všetky podľa môjho názoru, síce to nebude lepiť ako tie čo vydržia menej, ale nie je možné aby človek menil každý rok gumy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Podvečerní dýchánek s Romanem na myčce..... Auto nemyje a parkuje "na pražáka", jde to s ním z kopce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 Já si počkám na Štěpana :D Auto se meje dvakrát za rok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 29, 2012 Sdílet Odesláno Duben 29, 2012 někdy platí že méně je někdy více :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 jo tak to rozšiřuju objednávku na bílého vagóna, včera jsem s ním mluvil v garáži a povídal něco o Štěpánovi , zvládneš obě auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Domluvíme to se Štěpánem na červenec až budu mit okolo baráku čisto Štěpane: mě se totálně rozpadla ta mycí rukavice.To bylo od Doda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Jo obě auta zvládnu :) Romane nejakou ti dovezu jako bonus ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Super fotky pánové..káry netřeba komentovat..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Romco a ted tam mas 17 nebo 18 palcove kola??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 (upraveno) Jsou to R17 Petane a nejraději bych dal R15 :D :D protože s tim ted vic jezdi Zdenina než já Ataner: děkuju za pochvalu Štěpane: tak jo,beru Tě za slovo,ta Dodo rukavice se rozpadla jako papír :( Nechapu to ale je to tak. Upraveno Duben 30, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Dodo rukavice se rozpadla jako papír :( Nechapu to ale je to tak. veľmi často leštíš auto :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 On právě neleští auto vůbec, kdo ale ví, co s tou rukavicí leštil že... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 :lool: :lool: :lool: Hynku dostaneš za uši pacholku :D Mároš: kéž bys měl pravdu :D Ted je moje náhradní vozidlo tady :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 (upraveno) Taky slušná kára...co jako..majáčky na modro a hned to bude cool.. Upraveno Květen 1, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Ta slušná kára nadělala docela bordel okolo domů :D P.S a v sedm hodin ráno už jsem měl souseda na přátelské kávičce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Přátelské? Jestli si dělal randál, a podle nákladu asi dělal, nešel bych na přátelskou kávičku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Mě soused nadává do kreténů a debilů i v 11.00 hodin, sice v neděli, ale někdy to udělat musím, 30 min. jsem rozbíjel elektrickým kladivem chodník u baráku.... ale byl za plotem, radši ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Miro: ale doopravdy přátelskou kávičku.Máme díky Bohu dobré sousedské vztahy,naproti žije architekt,rozumný chlap kterému jsem nasadil brouka do hlavy a taky bude "přestavovat" dokonce těma samýma vyzkoušenýma řemeslnikama(díky Jardovi mám kontakt na dobré zateplováky) Jardo: já bych to asi nesnesl člověče aby mě někdo od vedle takhle nadával a chtěl bych si to s nim ujasnit jednou provždy ale je fakt že s některýma lidma neni dohoda a představa to je šílená :( To je pomalu na prodej domů,fakt že jo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 V tomhle mám výhodu, nejbližšího souseda mám cca 300 z kopce. A říctmi soused že jsem debil nebo kretén tak bych ho asi zatlouk do země zmetka.:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Hele já to řešil s nadhledem a úsměvem se slovy, ať se nerozčiluje nebo mu praskne cévka a bude za sebou tahat nohu .... (autorem výroku je Tomášek), v klidu jsem to dodělal a vůbec se nenechal vyprovokovat, což ho dožralo nejvíce, s tím prodejem to dělat nebudu, ledaže bych koupil ten jeho, ono je to tak trochu o tom, že můj dům vypadá tak nějak lépe, než jeho a tak je to se vším .... docela se tím bavím, ostatní sousedi jsou v pohodě, takže je to prostě jeden jedinec, teda včetně jeho ženy, která ho popichuje a on musí jít "dělat" pořádek .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 No kluci leskne se vám to pěkně... A Romane si neříkal že sis koupil nový dopravní prostředek s tím teď jezdíš do práce?? :D jinak ti přeju ať to zateplení dokončíte co nejrychleji a bez komplikací... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 jj...misto Passata v matu zvitězil rozum ;) P.S skutřik pořád jezdí po Hradci a černota je odstavená v rohu a jezdí jen delší trasy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 moooc pekne romco... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 ti zdrhalo teplo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 a hele, Kaválkovci makali, už je stěrka, koukám ta bílá, ta lepší .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 No jo už neveděl kde ušetřit na toho pašáka :lool:. A nezhasíná světla na služebáku :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.