Baurak Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Jirko: myslíš ty moje zatmaveny nebo LEDky? Barty: origo! Jedině origo! :) ty tmavy .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 (upraveno) No Pešír psal , že zato píchnutí kola můžeš TY :) Upraveno Březen 5, 2012 uživatelem stenly1972 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 (upraveno) Jirko: já myslím že bych je za 2500,- poslal dál ale zatím čekám na LED. Stenly: Pešír kecááá :D :D :D Neumi řídit!!! P.S ale byl jsem z toho docela špatný. Vašku: díky za telef.kontakt,volal jsem mu a ta cenovka je dost brutální-sedm tisic Kč :o Hynku a ostatni rejpalky: lesk jako blesk! :D Ani nové auto nemá tak dobrý lak :lool: Upraveno Březen 5, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 posilam slibeny foto konecne jsem se utrhnul a vyfotil to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Ty jo Romane a co čeká mě? :o Taky hřebíček? :lool: :lool: Černota má lesk jak blask ale vypadá divně. Nevěš hlavu to je proto, že jsme byli zvyklí na něco jinýho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Jirko: já myslím že bych je za 2500,- poslal dál ale zatím čekám na LED. Stenly: Pešír kecááá :D :D :D Neumi řídit!!! P.S ale byl jsem z toho docela špatný. Vašku: díky za telef.kontakt,volal jsem mu a ta cenovka je dost brutální-sedm tisic Kč :o Hynku a ostatni rejpalky: lesk jako blesk! :D Ani nové auto nemá tak dobrý lak :lool: našel jsem ti o litr levnější: http://www.autosportslezska.cz/zadni-cira-led-svetla-skoda-octavia-ii-sedan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 (upraveno) Bárty: vypadá to pěkně Pořád ale to je hodně za ty světla,já je čekám za jiné penízky ;) Upraveno Březen 6, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 O tech svetlech za 5998,- uz vime davno uvidime s tim prijde romariooo Barty - Super jinac jeste vyfot jak to sviti! vypadaj perfektne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Zjistil jsem po umytí rozdíl jaké to je nemit vepředu folie.Když auto bylo špinavé tak to nebylo tak znatelny :D co ty hnusný kola.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Ty světla na modrém RSu nemají chybu!!! Doufám, že je pořídíš Romane, a ne ty z OB autodílů, ty jsou hrozný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 v OB autodílech mají jen na combika ne na sedan ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Roberte: proč? Normální Vegy R16 na zimu :D H.K - Pardubice pruměr 4litry-nádhera B) Hynku: proč myslíš? Já je viděl na combajnovi naživo a je to perfekto! Chce to porovnat na limošku jestli nědo má srovnání ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 liftback a combi se fakt neda rovnat u combika to nesviti tak pekne a moc se mi nelibi ten design liftback to ma peknejsi dle meho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Podle mého ty "moulo" to má kombík peckový.. :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 prave ze ty combikovy jsou daleko hezceji provedeny nez ty na sedana dneska jsem jel za cernym rs v combiku a rikam jednoznacne combikovy jsou dle me hezci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 taky jsem viděl kombíkové a byly pěkné, velké kulaté červené LED, sedana jsem neviděl, ale to co je tady na foto, tak v porovnání s nimi, jsou, za mě, combíkové hezčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 posilam slibeny foto konecne jsem se utrhnul a vyfotil to Nějaký problém se zapojením? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 jednoznacne jsou combikove hezci problem se zapojenim nebyl zadny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Takže si jen zapojil a jezdil, co konektory nemuselo se něco měnit? U Superba II co jsem dělal kamarádovi zadní LED z Číny, tak se museli kódovat v BCM, což by právě asi na OII před FL nešlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tohle už mě taky napadlo aby to BGS jednotka pobrala a svítily ty ledky jak mají tzn brzda+mlhovka dohromady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 potkavaci svetlo,mlhovka a brzdove svetlo musi mit odpor jinak vuz hlasi chybu praskle zarovky jinak ty led svetla uz maji odpor na sobe takze pouze zapojis a nic neresis origo svetla se musi vyresit takto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Ataner - nevim jestli jsi me nazval tim moulou ale tak nejak to prekousnu,napsal jsem svuj nazor,je jasny ze ten kdo ma combi tak se libi kombi a kdo sedan ty zas sedan! Takze ty moulo,uzivej si sve combikove dioidove svetla Nazor jako nazor!Za me se mi moc nelibi,kdybych ale mel combi tak jsou asi pecka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Toho moulu jsem napsal schválně né ze srandy..právě kvůli kombi.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Ja vim ne fakt....nektere jsou pekne ty ledky na combi ale kdybych ,mel combi urcite bych do nich sel zaprve jsou levnejsi nez na sedana sakra! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Na diody zatím není..ale jak bude příští týden lak láká mě tam dát face.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 myslis face svetla nebo karoserii?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 myslis face svetla nebo karoserii?? Ne né zadek bude komplet stříklý..jen světla.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 prosim te Atanere davej si pozor na citace primo predchozich prispevku, dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 oukej zadni face svetla jsou goood 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Za ty citace sorry jsem zvyklej s jiných fór.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.