jirka3 Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Akorát zajetý. Já mám teď o cca 30 tis.km míň, ale myslím, že tě za chvilku doženu. Jo a Romane, chtěl jsem se zeptat, Štěpánovi nefungujou web stránky, chtěl bych na listopad objednat renovaci laku. Nemáš na něj e-mail nebo jiné spojení? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Jirko: zavolej Štěpanovi na mobil: 604525352. Pravděpodobně Ti to nezvedne ale měl by zavolat zpět.Můžu ho zkusit jestli se mu nedovoláš Ty.Dej pak vědět. Princ: pěkny to je ale chtělo by to něco novějšího.Nedávno jsem potkal červeného Passata a jak moc červenou nemusim protože to je u mě holčičí barva tak ta mu sedla Čeká mě tři a půl roku vyšší odborná škola tak nevím jak to celé dopadne :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Romane sorry, ale tahle mu vůbec nesluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 U nás na vesnici má jeden kluk tohohle Passata v kombíku, 125 kW, 4 motion, plná palba. a přesně v týhle červený. No a musím souhlasit s Romanem, ta barva mu vážně sekne. Romane, ty pro černotu nechystáš na listopad nějakej zásah od Štěpána, že bychom to spojili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Taky u nas na dvore stoji cerveny pasik kombi 125kw dsg 4motion s panoramatickou strechou a je to fakt krasavec, taky se mi na nem cervena libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Právě čerstvě zajetá strojovna... :D Byl tu dnes Rolba,mám vyměněný snímač na klimě tak zase mám na duši klid. mno tak já mám dneska přesně o 70tis více :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Jirko: zavolej Štěpanovi na mobil: 604525352. Pravděpodobně Ti to nezvedne ale měl by zavolat zpět.Můžu ho zkusit jestli se mu nedovoláš Ty.Dej pak vědět. Ja uz jsem objednany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 rome-ten passat vypada fakt dobre v te cervene!A holcici barva to rozhodne neni :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Tak kombík v týhle barvě tak to je jiný kafe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Jirko,rád bych se ke Štěpanovi objednal na tu keramiku ale letos to nedopadne.Zkus se domluvit s Marosem nebo s někym z fora,myslím že by Štěpan když bude dělat dvě,tři auta tak udělá lepší cenovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Romane, ještě pokukuješ po CCéčku? http://www.tipcars.com/#volkswagen-passat_cc/cc-18-tsi-26931487.html Kdybych nekoupil Bramboru, tak bych se o tohle vážně zajímal. I když jsem si řekl, že auto s bezrámovejma oknama už nikdy nechci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 CC bez xenonu neni CC , aji volant socka a tusim, ze Roman chtel DSG :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Jak má vůbec VW řešený ty okýnka? Nejsou s tím v zimě problémy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Jirko: CC je pěkné(hlavně dost rozumná cenovka až podezřele nízká) ale TSi je žrout,nemůžu si pomoct.Jinak otec ho má a neměl sebemenší problém s okýnkama Pořád tajně doufám že ho omrzi a že mě ho nechá,má ho v plné polní navic ve 100% péčí od Štěpana :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Jojo, ta cena je podle mě hodně slušná. Já měl právě jedničkový BMW, třídvéřový a v zimě mi ty bezrámový okna zamrzaly. Tomu Štěpánovi musím zavolat, rád bych mu svěřil Bramboru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 (upraveno) Po měsici testování jsem přišel na to jak snížit spotřebu u černoty :D Zhruba před měsicem jsem byl pro rodiče na letišti a protože jsem byl plně naložen tak jsem nafoukal pneu na cca 2,6 na všechny kola,mezitím jsem na to zapomněl a jezdil dál.Výsledek je že jsem šel o litr dolů(bavíme se o delších jízdách) HK-Ruzyn,HK-Brno a jednou Slovensko.Ted dlouhodobý průměr je 4,7 :) Upraveno Listopad 8, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 njn, ale zase se ti bude víc sjíždět prostředek pneu ;) takže otázkou je, zda se ta snížená spotřeba vyplatí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Ty Romane a nebude to taky tím že máš na zimu o něco užší kola? :lool: nepochybně ale vyšší tlak v pneu má taky svůj vliv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 (upraveno) Petře: já zimáky stejně běhěm dvou až tři sezon obrousím a jakmile maji 4mm tak jdou pryč ;) Upraveno Listopad 8, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 tak samozřejmě, nemá cenu jezdit na zimákách, který mají míň jak 4mm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak ne ze nema smysl, ono se ani nesmi ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Ale může ;) Akorát se to pak nepovažuje za zimní kola, ale bere se to jako klasický letňáky. Takže do sněhu ee (což je stejně sebevražda), ale třeba teď by se na nich klidně mohlo jezdit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 No a kdyz se to nepovazuje za zimni kola, tak se s nima v zimnim obdobi, pri zakonem stanovenych povetrnostnich podminek, jezdit nesmi, to je logicke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Já osobně bych na zimákách nejezdil ani v létě.To je podle mě nesmysl,maji o dost horší vlastnosti při větších teplotách.Každému bych přál absolvovat tu školu smyku-tam to každému docvakne během pár hodin ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Mam stejny nazor, na skolu se chystam co nejdriv, mozna si dam vanocni darek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Se soukromým autem jezdím na zimákách v zimě v létě, no problém, holt nesmíš jezdit jak prase :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Jednomu pánovi jsem po škole smyku, kterou absolvoval v Brně dělal převodovku, roztrhal diferák a hezky.... 1,9TDI/77 - chip 96, převodovka JCR 5kvalt a neviděl jsem to prvně... Jezdit na zimákách v létě je to samé, jako na letních v zimě, jsi potencionálně nebezpečnej pro všechny na silnici a v okolí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Se soukromým autem jezdím na zimákách v zimě v létě, no problém, holt nesmíš jezdit jak prase :lool: A nebo naopak to chce pár ostrých km a jak se pěkně prohřejou, tak se k asfaltu hezky přilepí a drží jak přibitý ...Ale ono taky není guma jako guma, my se tady můžeme dohadovat, jestli je/není v létě problém zimák, ale ve výsledku může být oboje lepší, než ty pseudokola za šest stovek z Lidlu. A o těch čínských Wanli/Goodridech a dalších ani nemluvě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Přesně tak, všechno je to jen o řidiči Stačí si být vědom, v jakým stavu je auto a jak se bude chovat a přizpůsobit se tomu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2012 (upraveno) Tak včera proběhla výměna svíček za což děkuju Rolbařovi za servis přímo u mě doma Po 107 tisicích km odešla dle VAGu jen jedná ale vyměnili jsme všechny čtyří kousky takže na dalších 100 tisic bude klid. Upraveno Listopad 16, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.