Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Jirko: zavolej Štěpanovi na mobil: 604525352. Pravděpodobně Ti to nezvedne ale měl by zavolat zpět.Můžu ho zkusit jestli se mu nedovoláš Ty.Dej pak vědět.

Princ: pěkny to je ale chtělo by to něco novějšího.Nedávno jsem potkal červeného Passata a jak moc červenou nemusim protože to je u mě holčičí barva tak ta mu sedla :palec:

Čeká mě tři a půl roku vyšší odborná škola tak nevím jak to celé dopadne :(

:)

post-81-0-37630400-1350848133_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Po měsici testování jsem přišel na to jak snížit spotřebu u černoty :D

Zhruba před měsicem jsem byl pro rodiče na letišti a protože jsem byl plně naložen tak jsem nafoukal pneu na cca 2,6 na všechny kola,mezitím jsem na to zapomněl a jezdil dál.Výsledek je že jsem šel o litr dolů(bavíme se o delších jízdách) HK-Ruzyn,HK-Brno a jednou Slovensko.Ted dlouhodobý průměr je 4,7 :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jednomu pánovi jsem po škole smyku, kterou absolvoval v Brně dělal převodovku, roztrhal diferák a hezky.... 1,9TDI/77 - chip 96, převodovka JCR 5kvalt a neviděl jsem to prvně...

Jezdit na zimákách v létě je to samé, jako na letních v zimě, jsi potencionálně nebezpečnej pro všechny na silnici a v okolí

Odkaz ke komentáři

Se soukromým autem jezdím na zimákách v zimě v létě, no problém, holt nesmíš jezdit jak prase :lool:

A nebo naopak to chce pár ostrých km a jak se pěkně prohřejou, tak se k asfaltu hezky přilepí a drží jak přibitý cool.gif ...Ale ono taky není guma jako guma, my se tady můžeme dohadovat, jestli je/není v létě problém zimák, ale ve výsledku může být oboje lepší, než ty pseudokola za šest stovek z Lidlu. A o těch čínských Wanli/Goodridech a dalších ani nemluvě :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...