Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Co se týče audi, nic mě nepřekvapilo, je to navoněná bída, a co se týče BMw, tak jak už jsem psal, denní jde nakodovat a svítí jen ty kroužky. NO a co se týče prodeje, to už nějak brzo to vzdáváš, supr auta se podávánají bez domluvených kupců, tak do měsíce a nkterá auta trvají i rok a více. Takže po týdnu neplaš. B)

Odkaz ke komentáři

Vevco: máš pravdu,vždyt inzerát jsem dával dokupy před chvilkou.Nakonec to bude tak rychlé že se tomu budu divit možná i sám :D

A ted Vaše názory pánové!!!

http://auto.bazos.cz/inzerat/19984123/Alu-kola-BMW-17-Styling-285-V-Speiche.php

http://auto.bazos.cz/inzerat/19984005/Alu-kola-BMW-17-Styling-236-V-Speiche.php

Které jsou hezči podle vás? Jedná se mě o kolo na zimu.

Odkaz ke komentáři

Gratulujem k novému autu, nech robí len radosť a vyhýbajú sa mu poruchy a samozrejme aj nehody :pivo:

Celkovo sa ale k BMW vyjadriť neviem, nikdy sa mi tie autá nepáčili, vôbec sa v nich nevyznám a priznám sa, že pri kúpe auta by som ja osobne o BMW ani nikdy neuvažoval :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Igore: mě taky ani ve snu nenapadlo že budu mit mnichovského hřebce ale tato nabidka se nedala odmitnout.Jarda ho dnes viděl v reálu a může to potvrdit.

Jirko,ty kola co mám na léto bych neměnil,jsou peckové a tomu autu strašně sluší,k té barvě.

Petře: kde je ta teplota vody???

post-81-0-91442800-1358113186_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

tak Románku ty kluku ušatej ať BMW slouží,užívej ve zdraví až bude někdy teplo a suchý silnice přihlásím se o svezení:-)))jinak k černotě, je jí škoda..nechal bych si jí...ale určitě to nejde....cena 200000je o něco vejš než normal,ale....ale asi bych si připlatil a měl jistotu vozu v perfekt stavu......:-))))což ale buhužel lidi kteří tě neznají asi neudělají,ale jestli bude kupec odsud či ten kdo ví tak se muže těšit z auta na který by neměl šáhnout co je rok dlouhý....

škoda že je to nafta....jinak bych hodně zapřemýšlel......jezdi opatrně hlavně v tom sajrajtu co dnes padá..... :palec:

Odkaz ke komentáři

..........jinak k černotě, je jí škoda..nechal bych si jí...ale určitě to nejde....cena 200000je o něco vejš než normal,ale....ale asi bych si připlatil a měl jistotu vozu v perfekt stavu......:-))))což ale buhužel lidi kteří tě neznají asi neudělají,ale jestli bude kupec odsud či ten kdo ví tak se muže těšit z auta na který by neměl šáhnout co je rok dlouhý....

škoda že je to nafta....jinak bych hodně zapřemýšlel......jezdi opatrně hlavně v tom sajrajtu co dnes padá..... :palec:

jj mas recht. Keby teraz hladam OII tak idem do toho. Auto vyzera byt v super stave, cerstvo zabehnute :palec: + 231 stranova servisna kniha (tato tema) :palec: .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...