Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Co se týče audi, nic mě nepřekvapilo, je to navoněná bída, a co se týče BMw, tak jak už jsem psal, denní jde nakodovat a svítí jen ty kroužky. NO a co se týče prodeje, to už nějak brzo to vzdáváš, supr auta se podávánají bez domluvených kupců, tak do měsíce a nkterá auta trvají i rok a více. Takže po týdnu neplaš. B)

Odkaz ke komentáři

Vevco: máš pravdu,vždyt inzerát jsem dával dokupy před chvilkou.Nakonec to bude tak rychlé že se tomu budu divit možná i sám :D

A ted Vaše názory pánové!!!

http://auto.bazos.cz/inzerat/19984123/Alu-kola-BMW-17-Styling-285-V-Speiche.php

http://auto.bazos.cz/inzerat/19984005/Alu-kola-BMW-17-Styling-236-V-Speiche.php

Které jsou hezči podle vás? Jedná se mě o kolo na zimu.

Odkaz ke komentáři

Gratulujem k novému autu, nech robí len radosť a vyhýbajú sa mu poruchy a samozrejme aj nehody :pivo:

Celkovo sa ale k BMW vyjadriť neviem, nikdy sa mi tie autá nepáčili, vôbec sa v nich nevyznám a priznám sa, že pri kúpe auta by som ja osobne o BMW ani nikdy neuvažoval :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Igore: mě taky ani ve snu nenapadlo že budu mit mnichovského hřebce ale tato nabidka se nedala odmitnout.Jarda ho dnes viděl v reálu a může to potvrdit.

Jirko,ty kola co mám na léto bych neměnil,jsou peckové a tomu autu strašně sluší,k té barvě.

Petře: kde je ta teplota vody???

post-81-0-91442800-1358113186_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

tak Románku ty kluku ušatej ať BMW slouží,užívej ve zdraví až bude někdy teplo a suchý silnice přihlásím se o svezení:-)))jinak k černotě, je jí škoda..nechal bych si jí...ale určitě to nejde....cena 200000je o něco vejš než normal,ale....ale asi bych si připlatil a měl jistotu vozu v perfekt stavu......:-))))což ale buhužel lidi kteří tě neznají asi neudělají,ale jestli bude kupec odsud či ten kdo ví tak se muže těšit z auta na který by neměl šáhnout co je rok dlouhý....

škoda že je to nafta....jinak bych hodně zapřemýšlel......jezdi opatrně hlavně v tom sajrajtu co dnes padá..... :palec:

Odkaz ke komentáři

..........jinak k černotě, je jí škoda..nechal bych si jí...ale určitě to nejde....cena 200000je o něco vejš než normal,ale....ale asi bych si připlatil a měl jistotu vozu v perfekt stavu......:-))))což ale buhužel lidi kteří tě neznají asi neudělají,ale jestli bude kupec odsud či ten kdo ví tak se muže těšit z auta na který by neměl šáhnout co je rok dlouhý....

škoda že je to nafta....jinak bych hodně zapřemýšlel......jezdi opatrně hlavně v tom sajrajtu co dnes padá..... :palec:

jj mas recht. Keby teraz hladam OII tak idem do toho. Auto vyzera byt v super stave, cerstvo zabehnute :palec: + 231 stranova servisna kniha (tato tema) :palec: .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...