Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Romane, Fulda nepatri pod Continental, pod to se ti podepisu,ale to je jedno.. ;)

Nicmene jak rikam, nemusi to byt spatna guma, zalezi na typu-dezénu a rozhodne bych ji neradil do pozice, ze nic neumi..

Jinak jak pisou kluci,tak bycho doporucil Nokian, bud WR A3-coz je vynikajici asymetricka guma a nebo pokud bys sipaky,coz je lepsi do hor atd, tak WR D3..Opravdu vyborny gumy na vysoky urovni, ze dvoutretinovy ceny..Ja sam to obul snad vsem znamym letos na auta a vsichni jsou spokojeni...

Mimo jine, Nokian je jedina Fabrika na světě, která má testovací okruh za polárním kruhem, tudíž nejlepší podmínky.. ;)

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

na chatě jsem nastartoval a šel za roh baráku vyhodit odpadky z auta a klíč jsem měl u sebe a motor běžel, což jsem se docela divil.

Otevření funguje pouze cca metr od auta a i když třeba obcházím auto a vezmu do ruky tankovací pistoli, tak se zamkne :)

Odkaz ke komentáři

na chatě jsem nastartoval a šel za roh baráku vyhodit odpadky z auta a klíč jsem měl u sebe a motor běžel, což jsem se docela divil.

Otevření funguje pouze cca metr od auta a i když třeba obcházím auto a vezmu do ruky tankovací pistoli, tak se zamkne :)

a nemá to tak fungovat správně, prostě při startování se dekoduje a když je nastartováno, tak už to kartu nepotřebuje, nějak si nedovedu představit, že by se mohl objevit problém (karta by ztratila kontakt s autem - rušení, cokoliv) a auto ti najednou zdechlo uprostřed provozu

Odkaz ke komentáři

Pan Louka :D omlouvám se,Fuldy spadaji pod GoodYear :palec: Máš pravdu!

Jirko: ano,koupim to i s origo Al diskama,to je ten odkaz jak jsi sem dal,díky Tobě :pivo: Zitra pro něj zajede brácha,navic to nejsou Runflety takže snad budu spokojený.

Petus: to je přesně můj rozměr! Fakt jo? Mužeš ho ještě dnes nakontaktovat zdá Ti to potvdi?

Ta cena je supr,15 tisic v hliniku a pneu 80% vzorek :palec:

Ted jsem teprve zjistil že letní napředku jsou uzší než zadní :blink: neboli na přední nápravě jsou 225/40/ZR18 88Y a vzádu na pohán.napravě jsou 255/35/R18

Musim mrknou do VTP jak to je se zimákama ;)

post-81-0-17297900-1358257007_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

To o těch Nokianech mohu také potvrdit. Brácha je má na octe v 205/55 R16 a jsou opravdu super.

A k těm Fuldám: Zrovna teď nám tu napadlo dost sněhu. Dneska jsem s tim Supem jel osobně a opravdu jsou ty gumy v pohodě. Seděli dobře. Jel jsem jak na prosolené mokré silnici tak i na silnici kde se solit nesmí.

Odkaz ke komentáři

Chozeni s klicem v kapse je super, klic jsem z bundy nevyndal od navstevy servisu a predtim dobry dva mesice. Prijdes k autu na jeden metr a kdyz zatahnes na kliku, tak se otevre a to jakekoliv dvere vcetne kufru a startovani tlacitkem, to je samostatna kapitola, kdo nezkusil nepochopi a pak uz nikdo nechce jinak ;)

No, ze bych nemohl jinak to ne, ale fajn to je. Sejri me jen to, ze neni jeste vymysleny to, ze pokud si vezmu jinou bundu/kabat, tak musim jak kkt zpatky do te puvodni pro klic. :D

s tím bezklicovym odemykanim, na jak daleko to funguje? Vidím tady nevyhodu v tom ze kdyz budu v dosahu, tak kdokoliv muže otevřít auto i s nim odjet? Rozumíš mi? Mužů stát zády k autu, telefonovat a mezitím tam někdo muže vlizt?

Musis stat bud u toho druheho, ktery saha na kliku, nebo sam vzit za kliku.

Ale daleko nedojede protože nemá klič v dosahu :D Funguje to zhruba metr od auta.

Dojede kam chce, je to snad kvuli narizeni EU, jak psal Jarda, tak aby ti pri problemu s klicem/kartou nezhaslo auto treba na dalnici v DE pri 200+ km/h.

hm, tak to jsem neviděl, nebo bylo ještě ohřátý, pěkný,

kam to až leze při úplně studeném?

Jardo v E60 to u benalu lezlo v rozsahu cca 1500ot, nevim, jak moc to je u nafty.

Ty mixované velikosti kol na nápravách maji jen BMW vozy nebo i jiny značky?

Ty kola jsou trošku jiny ale moc velky rozdil v tom neni! :)

I jiny znacky, ktery maji RWD, neni to nic zvlastniho.

Odkaz ke komentáři

Ty mixované velikosti kol na nápravách maji jen BMW vozy nebo i jiny značky?

Ty kola jsou trošku jiny ale moc velky rozdil v tom neni! :)

nejzajímavější je, že to má např. i Cross Touran. Vzadu má 225 a vpředu 205ky. Nikdo to nechápe a prodejci na to při představení dobře koukali. A zákazníci se díví, že nemohou prohazovat disky předek X zadek. Hold daň za design :huh:

Odkaz ke komentáři

Jsem se zdravě hecnul,vzal veškery papíry a jel do AAA...celé to martirium trvalo zhruba hodinu-pánové prolezli celé auto,projeli jsme to (technici za každou cenu chtěli najit nějakou závadu či nedostatek aby byl prostor pro jednání ale jelikož moje auto je 99% tak nic samozřejmě nenašli), pak to chtěli vyfotit kvůli ocenění kvůli tomu že to jde na posouzení manageru do Prahy :rolleyes: Fajn...dal jsem si kafe,prohlidnul ty jejich posvařovany vraky a stočeny kilometry a čekal na vyjádření šéfa pobočky v HK.Jelikož jsem měl jasnou představu co za to chci a podotknul jsem že nebudu se s nima handrkovat ani o tisicovku tak pánové zbystřili a pochopili že to nebude jednoduchy :D Po hodině "psychologických rozborů) že maji Octavii RS z roku 2007 za 230 tisic neuspěli.Uznali že auto v dobré kondici,servisni knižka apod. a že mě můžou nabídnout maximálně 180 tisic :lool: Byl jsem samozřejmě moc spokojený a ted to nejdůležitější...tento krok jsem udělal schválně abych zjistil jak je prodejné auto z roku 2006,vím a jsem na 100% přesvědčený že druhý den by se tam objevila cenovka minimálně o 20 tisic vyšší.Odjižděl jsem s klidnym svědomim že nejsem debil a že ta cena neni opravdu za ten stav přemrštěná jak si někdo myslí.Mám z toho velmi dobrý pocit :palec: Takže o vikendu zajedu do dvou největších bazaru v okoli,necham auto vyfotit aby to dali na svoje stránky a odečtu jim 5% provizi.

Byl jsem tam zhruba hodinu a jestli se na auto přišlo podivat 5 lidi tak to bylo hodně...je hrozně blbá doba na prodej ale ono to půjde :)

Odkaz ke komentáři

Jsem se zdravě hecnul,vzal veškery papíry a jel do AAA...celé to martirium trvalo zhruba hodinu-pánové prolezli celé auto,projeli jsme to (technici za každou cenu chtěli najit nějakou závadu či nedostatek aby byl prostor pro jednání ale jelikož moje auto je 99% tak nic samozřejmě nenašli), pak to chtěli vyfotit kvůli ocenění kvůli tomu že to jde na posouzení manageru do Prahy :rolleyes: Fajn...dal jsem si kafe,prohlidnul ty jejich posvařovany vraky a stočeny kilometry a čekal na vyjádření šéfa pobočky v HK.Jelikož jsem měl jasnou představu co za to chci a podotknul jsem že nebudu se s nima handrkovat ani o tisicovku tak pánové zbystřili a pochopili že to nebude jednoduchy :D Po hodině "psychologických rozborů) že maji Octavii RS z roku 2007 za 230 tisic neuspěli.Uznali že auto v dobré kondici,servisni knižka apod. a že mě můžou nabídnout maximálně 180 tisic :lool: Byl jsem samozřejmě moc spokojený a ted to nejdůležitější...tento krok jsem udělal schválně abych zjistil jak je prodejné auto z roku 2006,vím a jsem na 100% přesvědčený že druhý den by se tam objevila cenovka minimálně o 20 tisic vyšší.Odjižděl jsem s klidnym svědomim že nejsem debil a že ta cena neni opravdu za ten stav přemrštěná jak si někdo myslí.Mám z toho velmi dobrý pocit :palec: Takže o vikendu zajedu do dvou největších bazaru v okoli,necham auto vyfotit aby to dali na svoje stránky a odečtu jim 5% provizi.

Byl jsem tam zhruba hodinu a jestli se na auto přišlo podivat 5 lidi tak to bylo hodně...je hrozně blbá doba na prodej ale ono to půjde :)

Takhle to funguje samozrejme s vykupem aut,to je jasny a je to jak rikas, stala by tam minimalne za 200K..

Jinak Romane, nezpomen na to, ze v tuto chvili te ma AAA auto v jejich databazi, kde maji veskere lidi,se kteryma kdy komunikovali,ac si lidi treba jen zavolali kvuli informaci o nejakem aute.Takze u tebe si zapsali vse,od tel. cisla, stavu kary, pridaly si ony fotky, maji tvou adresu, proste naprosto vse..takze jakmile bys jim treba nekdy volal kvuli cemukoliv, vedi hned okamzite vse, jak jsi s nimi jednal, jake jsi mel pozadavky a k tomu si pridaji svuj "interni komentar"..

Takze pro zmateni nepritele, pokud bys jim volal nekdy jindy kvuli cemukoliv,bych volal z jineho tel. cisla.. ;)

Tohle cele,kdyz jsem se dozvedel jak funguje.. :o :blink: masakr!A taky bych se nedivil,kdyby ony fotky nekdy pouzili pro vytvoreni "fiktivniho" vozu na webu pro nalakani lidi.. :angry:

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Každá věc má svého kupce a skutečná cena zboží se ukáže teprve ve chvíli, kdy dojde k jeho prodeji.

Může přijít nějaký blázen z fóra, co řekne, že se do Tvého auta zamiloval a dá Ti za něj 250 na ruku a taky můžeš čekat měsíc(e) a bazar(y) budou tlačit, abys snížil cenu, že to je neprodejné.

V každém případě nepochybuji, že Áčka by si minimálně dvacku přihodila, neprodávají auta z charitativních důvodů.

A dobrá zpráva je, že všechny naše skutečné RS mají větší cenu, než jsme si možná mysleli :-D

Odkaz ke komentáři

Jiřiku: tak letáky mám uklízeny ve sklepě.Vyhrála cena poměr-výkon :D Neee,nakonec jsem vzal origo kola uplně funglovky na Fuldách které v reálu měli cca 70% vzorku.Za 15500,-(4 Al disky komplet nazuté a vyvážené)nebylo opravdu co řešit.Koupil jsem to levněji než na dvojkovou Octávii v ještě menším rozměru :palec:

Auto po dvou dnech konečně doma,komplet hotové.Kluci z Paky mi udělali velké překvapení a dali mi do kroužku žárovky plněné xenonovým plynem,vypadá to jako nová trojka :) Krocan hajzlik měl pravdu :) Mám tam napevno antiradar a palubní kameru,vše decentně pod čalouněním takže žádny dráty,nic.Jsem opravdu spokojený.

Odkaz ke komentáři

Miro: okroužkovanej jsem už 16 let :D Chceš moje svatební foto? :lool:

Jsou hotové ledky v interieru,vypadá to fakt suprově,napočítal jsem 17 ledek včetně osvětlení nohou,klik,lampiček.

Dnes když jsem přezul na zimáky tak jsem se až v HK nechal vyprovokovat Golfem pětkovym.Co je je za obsah dvě červeny pismenka u TDi? Měl jsem co dělat :D ale jinak na to kašlu,nezávodim,to nemá cenu :) Je to šílená bestie!

Zimáky 225/45/R17

Hynku: děkuju za konzultaci po telefonu! :palec:

post-81-0-94394200-1358368122_thumb.jpg

post-81-0-10530900-1358368186_thumb.jpg

post-81-0-32778500-1358368424_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...