romariooo Odesláno Únor 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Jinak důvod prodeje je uveden na obrázku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Jinak důvod prodeje je uveden na obrázku... to je škaredý obrázok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 to je škaredý obrázok... Ani nevíš jak jsem rád že nakonec zvítězilo CC Původně to měla být C5 i když ta výbava u C5 byla o něco lepší.Ten Passat je bombovej. 2,0TDi 125kW,automat tiptronik,sportovní režím.Jsem z toho doted uplně paf... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Tiptronic asi ne...DSG jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 to je škaredý obrázok... Tak tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Ja bych Romanovi vubec neveril... Proc asi sem daval video jak ten borec sklada auto ze dvou dilu.... I ta barva sedi.... a ted to chctej prodat... :P :P ale vazne nemit O II tak bych o tom uvazoval :D ... Roman k tomu prihodi svoji hifarnu a zacnu o tom uvazovat... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 a ta cena? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 259 000,- auto už je v inzerci :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Jinak důvod prodeje je uveden na obrázku... to by som bral hneď - som zvedavý či to bude mať v techničáku ako 4 miestne alebo už ako 5 miest :P Roman zabudol som ti v sobotu povedať, že ten Cimbu ťahá celkom slušne ako si ma viezol, však je tak okolo 118kW že? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 to by som bral hneď - som zvedavý či to bude mať v techničáku ako 4 miestne alebo už ako 5 miest :lool: 5ti mistna verze je za priplatek nejakych 3500kc myslim ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Včera som videl v BA modré RS fl a svietilo iba denným svietením,ale nevidel som na tých pásikoch nič extra,to na audine je jiná káva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 5ti mistna verze je za priplatek nejakych 3500kc myslim ne? 124€ ale robia to až od MR2010 ak sa nemýlim :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 124€ ale robia to až od MR2010 ak sa nemýlim Takze +- jsem se trefil...taky jsem na to nedavno koukal, ptz bracha ma na nej zalusk,ale rikal, ze jedine 5mistny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 To co má mít tatík tak je pouze čtyřmístní ale mě by to osobně vůbec nevadilo.Aspon ty dva tam sedí jako v křesle a ruku na srdce...kolikkrát jste vezli v autě vzádu na zadních sedačkách tři lidi? Kdybych neplatil uvěr tak do toho skočím po hlavě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 no dosť často možno 1/4 roka 5 ľudí resp. každý druhý víkend takže u mňa by to bol mínus a v 5 miestnej verzii tam sedia rovnako takže v tom rozdiel nevidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Jako ja osobne taky dost casto v 5ti lidech...Kdyz nekam jedem banda decek na nejakou akci nebo na chatu nebo tak. Ale asi bych to dokazal ozelet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Auto pro 4 lidi je celkem nedostatek.Nerikam,ze jezdim v 5 lidech porad,ale 5 mist se hodi.Samozrejme pokud jsou jen dva lidi,tak 4 mistne auti je dostacujici...ale jako druhe vozidlo bych to bral :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Auto pro 4 lidi je celkem nedostatek.Nerikam,ze jezdim v 5 lidech porad,ale 5 mist se hodi.Samozrejme pokud jsou jen dva lidi,tak 4 mistne auti je dostacujici...ale jako druhe vozidlo bych to bral :) Davidku: kdybys ho měl třeba i ve čtyřmistní upravě tak by sis pískal ty wole... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Davidku: kdybys ho měl třeba i ve čtyřmistní upravě tak by sis pískal ty wole... :D ROmane tak zase až toľko na pískanie to nie je.... :D :) :D ale teda možn oako druhé alebo tretie auto by nebolo zlé... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Jo jo, pro starší pár (na důchod) je to ideální, co víc tam potřebuješ :) ...A rodinný auto z toho stejně nikdy nebude (a být nemá) tak co :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Davidku: kdybys ho měl třeba i ve čtyřmistní upravě tak by sis pískal ty wole... :D Bral bych ho jedine jako auto na fusky protoze to jezdime jen dva....az pojedu opet k tobe delat,tak s tim prijedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Tak včera proběhnul opět po roce ples Černé hory...sice ráno bolela maličko hlavička ale stálo to za to :D Vyhráli jsme ponor pro dvě osoby,nějaky to spodní prádlo,CD,a lázně ve Velichovkách :D Vloni to bylo lepší co se týče výher i přesto že nás během dvou dní (jako potrestání) vytopili sousedé-škoda 100 tisic :) Pár foteček...škoda že to Porsche Panamera 4 S nebylo v tombole... Sorry za zhoršenou kvalitu-foceno nouzově mobilem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 jeee, to jsem v tydnu videl nekde jet :D vypada celkem slusne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Ty paní se v tom Porsche udělalo špatně nebo co? Sedi tam jak na kakáči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Ty paní se v tom Porsche udělalo špatně nebo co? Sedi tam jak na kakáči :lol: běž si někdy sednout do sportáku ty joudo :lool: to neni jako sedět ve Fabii .P.S já to Milaně hned řeknu :lool: ona si to s tebou vyřídi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Moc se mi to Porsche nelíbí, ale to je asi zas jedno z těch aut, který se buď hodně líbí nebo vůbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Tak dnes jsem byl připravit autíčko na zitřejší servis na 76 tisic.Jsem zvědavý co budou řikat na mou připravu co se týče filtru,oleje atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Tak dnes jsem byl připravit autíčko na zitřejší servis na 76 tisic.Jsem zvědavý co budou řikat na mou připravu co se týče filtru,oleje atd Príprava dobrá,len ho moc nelešti aby si nemysleli že je to garážovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Príprava dobrá,len ho moc nelešti aby si nemysleli že je to garážovka Dnes jsem právě černotu tak trošku pošolichal aby bylo trošku čistá kvůli zitřejšimu servisu. Jinak přemýšlim jak často se mění brzdová kapalina? Mám dojem že to je jednou za dva roky ale ruku do ohně bych za to nedal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.