AdamCZ Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 dej pokoj, takový chujoviny.. :-D .. leda, že by za to zapltili.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 dej pokoj, takový chujoviny.. :-D .. leda, že by za to zapltili.. Přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 To zaplati kazdy z nas... vsichni to platime... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 To zaplati kazdy z nas... vsichni to platime... Myslíš tu samolepku nebo i auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Auto je jenom bonus.... Jak jsem cetl vsichni zaplatime za ekologickou podporu v tomhle roce kolem 2000 KC a to se mne nikdo neptal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 p2p, ono je to trochu jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Má Octávii combajna a zajel dovntř ;) Pěkně to v noci svíti.Jsem spokojenej ;) Udělej si LEDky do parkovaček, dělal jsem je na filetě, budu dělat na tátový, k těm xenonům to bude super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Udělej si LEDky do parkovaček, dělal jsem je na filetě, budu dělat na tátový, k těm xenonům to bude super :lool: Nevím jestli nějaky podobny ledky tam jdou ale zeptám se mého dvorního dodavatele Roberta :) Zrovna dnes jsem mu objednával tiskárnu tak se třeba taky vytáhne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Tak dnes jsem se rozhodl že vyhodim přední mlhovky a dám tam misto nich LEDky.Myslím že to bude vypadat dobře...ted zkoumám jak to tam jde vymyslet a hlavně jak to je s homologaci co se týče hlídek kdyby mě zastavili a tak... Jeden člen z fora to má a vypadá to fakt dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Vypadá to sice pěkně, ale účelově je to úplně na hovno. V mlze nebo dešti to (ne)bude svítit stejně na pikaču jako xeny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 V mlze nebo dešti jen debil bude jezdit s denním svícením. Vypadá to na fotce pěkně, hlavně co na to cajti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 A jak s tím souvisí denní svícení :) ...Od toho jsou ty mlhovky, aby se pouštěly...tím spíš u xenů, který jsou na tom už z principu špatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 (upraveno) V mlze nebo dešti jen debil bude jezdit s denním svícením. Vypadá to na fotce pěkně, hlavně co na to cajti Ted jezdím podstatně mín než předtim.Od nového roku už nemužu použivat soukromé vozidlo ke služebním učelům a proto bych to chtěl zkusit.Za poslední rok najeto cca 18 tisic což je opravdu málo.Když vezmu že jsem ty mlhovky vepředu zapínal jen výjimečně tak si myslim že nebudou chybět. Skájo: myslíš že xena v mlze svíti hůř než halogeny? Upraveno Únor 23, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Skájo: myslíš že xena v mlze svíti hůř než halogeny? No jasně. Prostupnost světla za zhoršených podmínek (mlha, déšť, sníh...) je nepřímo úměrná světelné teplotě. To je důvod, proč se dřív dělaly žlutý skla na mlhovky a i dneska se prodávají do mlhovek spešl žlutý žárky, který prosvítí mlhu líp než klasický "bílý" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Tak dnes jsem se rozhodl že vyhodim přední mlhovky a dám tam misto nich LEDky.Myslím že to bude vypadat dobře...ted zkoumám jak to tam jde vymyslet a hlavně jak to je s homologaci co se týče hlídek kdyby mě zastavili a tak...Jeden člen z fora to má a vypadá to fakt dobře Vypadá to dost dobře. Skaja má ale pravdu. S xenama v mlze bez mlhovek je to o ničem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Počkej, já myslel že si chce udělat do mlhovek denní svícení Jinak souhlas, mlhovky jsou potřeba, ale pro ty co jezdí více méně po městě jsou asi na nic. Polovina lidi je stejně neumí zapnout, a hlavně vypnout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 No on chce právě mlhovky zrušit úplně. Ono by si člověk řekl, že je v podstatě nepotřebuje, páč mu stejně svítí před auto a nic moc nevidí. Ale je kurva rozdíl, jestli to auto vidí ostatní. Já osobně tohle vnímám dost a proto jsem na podobný úpravy lehce alergickej. Hlavně, když člověk více předjíždí (oki, v mlze by se nemělo, ale prostě někdy se nedá, když člověk spěchá) a to je pak rozdíl, jestli se v protivce objeví z ničeho nic pomalu neosvětlený auto, nebo už dávno dopředu září žlutý mlhovky a člověk ví, že tam někde v dálce něco jede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Já bych do toho zrušení mlhovek taky šel, kdybych měl před FL RS nárazník. Pokud to budeš mít takové, jako je to na té stříbrné octě, tak to bude vypadat suprově. Denní svícení používáš každý den, v mlze jedeš párkrát ročně (minulý rok jsem jel maximálně 2x). Zapnuté mlhovky mi nikdy nepomohly v tom, abych lépe viděl před sebe, spíš jsem je měl pro svůj pocit, že jsem lépe viděn. Pokud budou ty denní homologované, tak by policajti nemohli nic říct. Umístění místo mlhovek taky odpovídá vyhlášce a přední mlhovky nejsou povinné, tak co. Za mě tedy rozhodně ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Jj, když člověk spěchá, tak se musí předjíždět Ale jinak pravda, přední mlhovky řidiči moc nepomáhají, to už musí být sakra mlha a správně seřízené, aby osvětlovaly krajnici a dalo se podle nich jet, ale ne kilem jak by někteří chtěli. A nejsem si úplně jistý jak moc pomáhají v rozeznávání protijedoucích vozidel, mě nepřijde, že by to byl markantní rozdíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Myslim ze to nebude homologovany a cajti budou jen prudit vypada to dobre a na tom stribre jeste vic ja bych nerusil mlhy jsou to porad svetla se kteryma muzes svitit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Roman presne to som ti písal do knajpy No ja osobne som posledne išiel v takej hmle ako mlieko a dosť mi to pomohlo aby som nemusel až tak razantne znížiť rýchlosť, takže ja by som to nerušil. Každý jazdí ako chce, to je jeho vec... Poznámky typu že to nepomáha je kravina, tak prečo by to potom predávali a používalo sa to? Halogeny v hmle ok, xenon naprd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Romane za mne vyprdnout se na to, takhle je to hezký a občas(když je mlha praktický) zas tam budeš mít další bastl a budeš se třepat před cajtama, dle mýho zbytečnost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Poznámky typu že to nepomáha je kravina, tak prečo by to potom predávali a používalo sa to? Protože každý si to svoje potřebuje nějak obhájit, na tom není svým způsobem nic špatnýho Otázkou zůstává, jak velká kravina to je...ale to vnímá každý samozřejmě subjektivně a proti gustu...žejo ;) My se na to holt díváme z toho "praktičtějšího" hlediska a snažíme se v tom najít význam, zatímco někdo to bere čistě z hlediska stylovýho a nejdůležitější je, jak to vypadá (ostatně jako většina "našich" tjůningů) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Tiež by som hmlovky na RS nárazníku nezrušil. Ja ich používam v noci pri prejazde zalesnených úsekov,samozrejme keď oproti nič nejde,krásne osvetlujú boky cesty a zver sa dá skôr spozorovať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Kdyby Anleitung_TFL.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Ani ja by som hmlovky nerušil, ale zase ak ich Roman použil 2x za rok tak je to jeho vec... Tiež ich používam aj v noci pri jazde cez les a keď sa ponáhľam, už som rozmýšlal ako ich zapínať spolu s diaľkovými... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Když on by je rád používal, ale neví jak se to zapíná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 lol dobre ty, bych se ani nedivil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Tiež ich používam aj v noci pri jazde cez les a keď sa ponáhľam, už som rozmýšlal ako ich zapínať spolu s diaľkovými... :D Však to jde přeci mlhovky + dálky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.