romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Já jsem tatíkoví řikal aby bral Vervu ale nějak na to nechtěl slyšet...nevím no.Jak píše Mároš...auto je v plné záruce tak uvidíme co přinese čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Ale pozor, u Raketky nejde o vlastní regeneraci, ta je s novým SW už v pohodě a ani nepamatuju, kdy mi naposledy svítila kontrolka DPF. Jakmile se filtr zaplní, zvýší se otáčky a vypálí se to bez problému. Je krásně cítit, jak tam ŘJ tlačí mezivstřiky a člověk pozná, že ten motor "něco dělá" - regeneruje Problém je v tom, že celá motorová elektrika je postavená dosti chatrně a jakmile tam některý čidlo hodí hodnotu, která se ŘJ nelíbí, tak to celý spadne a šmitec, pomůže jen restart. Už to škodovka řešila právě tou novou verzí SW a částečně to pomohlo, ale pořád to haluzuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Roman: po meste sa DPFko zaserie hneď to nemá rado! Jirko: reštart v ostrej jazde to istí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jirko: reštart v ostrej jazde to istí ;) Tak jasný, mě by to vůbec nevadilo :D Jenže viděl jsi sám - už to nestačí restartovat jednou, ale už to trvá delší dobu, než se to konečně chytne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Romco to ma 18ky, tak to neni pro tebe prece ;) Jinak videl jsem uz tuny tech CC v tehle barve a stejne bych bral cernou radeji nebo bilou :D Ale jinak krasavec, akorat vybava, jeste columba tam hodit Jo bílou Buď bílí Superb combi, nebo CC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Tak jasný, mě by to vůbec nevadilo ;) Jenže viděl jsi sám - už to nestačí restartovat jednou, ale už to trvá delší dobu, než se to konečně chytne asi mala svoje dni :D ako Gábina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 asi mala svoje dni ;) ako Gábina :D No jo, jenže Gábina je má 30 dní v měsíci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Bílá nevypadá špatně ale metalíza je metalíza... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 me tohle auto nejak nenadchlo asi na to nejsem dost starej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 :) vytáčím 602664... čekej telefonát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 vytáčím 602664... čekej telefonát Val val bonzáku...nic nového 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Pápááááááá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Ty kola jsou SEX! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Je to krasavec a nakoľko je športovo ladený,sriebornej je snáď najkrajší.Možno ešte biely,ale len ak by to bola biela metalíza ako má Lexus,klasiku bielu nie,čierna Octávke sedí,ale na Passata sa mi nehodí ani na limuzínu (stráca smrnc) a na CC už vôbec nie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Pěkná raketa, i výbavou vypadá hodně slušně zásobený. Má masážní sedáky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Pěkná raketa, i výbavou vypadá hodně slušně zásobený. Má masážní sedáky? Pokud vím tak u VW to neni ani v té nejlepší výbavě ale ruku do ohně bych za to nedal.Vím že to má Citroen C5. Nikito: souhlasim s Tebou co se týče barvy-viděl jsem obě barvy vedle sebe a opravdu ta stříbrná tomu CC sluší mnohem více a to auto působí jakoby robustnějším a agresivnějším dojmem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Dnes mi přišel od zaměstnavatele zamilovaný dopis... cesta H.K-Ostrava a zpět :P „Vážená kolegyně – vážený kolego, Při pravidelné kontrole výstupů standardní sestavy „ČEZ - rychlost nad rámec zákona“ aplikace Monitoring vozidel bylo zjištěno, že jste v minulém měsíci při Vaší služební cestě prováděné služebním vozidlem v pracovní době překročil(a) zákonem povolenou rychlost. Tím jste porušil ustanovení Zákona 361/2000 Sb. O provozu vozidel na pozemních komunikacích. Nedodržením předepsané rychlosti můžete ohrozit zdraví sebe i ostatních účastníků silničního provozu a způsobit případně škodu na propůjčeném vozidle ve vlastnictví společnosti ČEZ Správa majetku, s.r.o. V případě, že překročíte povolenou rychlost opakovaně, bude toto porušení řešeno dle platných pracovně-právních předpisů. Přeji Vám jízdu bez nehod“ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 maji o tebe strach :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 ty kráááso...omezej ti maximálku v ŘJ motoru na 85km/h :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Romane na to se vykašli, to je nějaký SPAM, protože mi to přišlo také asi před měsícem.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Roman sám je spam, prt. je to po celém foru :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Roman sám je spam, prt. je to po celém foru :-D máš pravdu jako vždy vojáku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Dnes mi přišel od zaměstnavatele zamilovaný dopis... cesta H.K-Ostrava a zpět „Vážená kolegyně – vážený kolego, Při pravidelné kontrole výstupů standardní sestavy „ČEZ - rychlost nad rámec zákona" aplikace Monitoring vozidel bylo zjištěno, že jste v minulém měsíci při Vaší služební cestě prováděné služebním vozidlem v pracovní době překročil(a) zákonem povolenou rychlost. Tím jste porušil ustanovení Zákona 361/2000 Sb. O provozu vozidel na pozemních komunikacích. Nedodržením předepsané rychlosti můžete ohrozit zdraví sebe i ostatních účastníků silničního provozu a způsobit případně škodu na propůjčeném vozidle ve vlastnictví společnosti ČEZ Správa majetku, s.r.o. V případě, že překročíte povolenou rychlost opakovaně, bude toto porušení řešeno dle platných pracovně-právních předpisů. Přeji Vám jízdu bez nehod" Tak není-li to HOAX.....tak teď už Vám jen implantujou pod kůži čip aby Vás mohli sledovat NONSTOP......jj...ČEZ na to má....když nás tak odíráte cenama...že 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 KOmando přepadne zas pár nevinných chudáků a bude na chipy :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Tak dnes proběhla jarní očista garáže včetně vymalování,vytřídění nářadí a natření kovových části po usazení vrat.Celé dopoledne jsem si s tim hrál ale mám z toho dobrej pocit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 pekná garáž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 pekná garáž Pár věci jsem musel přestěhovat abych měl "lehčí přistání" ;) Je sice malá ale jsem vděčný i za tak málo místa.V zimě to je velký plus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 ty kraso co se tady muze resit na 83 strankach ;) budeme to muset promazat asi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Aááá!! Sám velký pan prezidentos :P Hele klidně to promázni ale až po Otesánkoví Ten má přes 120 stránek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Romčo,chválím pěkná práce s garáží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.