kully Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 A videl jsi nekde hlidku kde by to vybirali ? Protoze uz se mi nekolikrat stalo, ze merili, ale nevybirali (2x v odstavenem aute z okna, a taky schovany za stromem pres prikopu). Abys pak nebyl prekvapen neprijemnou postou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 A videl jsi nekde hlidku kde by to vybirali ? Protoze uz se mi nekolikrat stalo, ze merili, ale nevybirali (2x v odstavenem aute z okna, a taky schovany za stromem pres prikopu).Abys pak nebyl prekvapen neprijemnou postou ... Kdyby mě nezaměřili tak by se to u mě v autě nerozhoukalo. P.S když něco přijde poštou tak to vyhodim z okna a vysměju se jim jelikož mi to nikdo nedokáže.Jela v autě osoba blízká.NAZDAR! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Antilaser zafungoval špičkově...a bez problému Jaky mas antilaser? A kolik stoji takova hracka...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Tak to mas vyhodu. S timhle ja machrovat nemuzu, protoze bych nemel odpocet DPH = auto je na firmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Jaky mas antilaser? A kolik stoji takova hracka...? Sejvi: vždyt jsem Ti to v Praze ukazoval ty kluku jeden ušatej V RZ "parkovací senzory" Došli Ti konečně ty prachy??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Jnak jedu ted do autor.servisu do lakovny- omlátim jim o hlavu ten zadní RS náraznik co mi lakovali dva měsice zpátky(náraz zezadu v řetězové bouračce)...Stálo to 6 tisic ale špatná práce Ve dvou místech mám jakoby špatně rozlezlou barvu...tak jsem zvědavej na jejich výmluvny kecy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Jnak jedu ted do autor.servisu do lakovny- omlátim jim o hlavu ten zadní RS náraznik co mi lakovali dva měsice zpátky(náraz zezadu v řetězové bouračce)...Stálo to 6 tisic ale špatná práce Ve dvou místech mám jakoby špatně rozlezlou barvu...tak jsem zvědavej na jejich výmluvny kecy... ;) Držím palce nech to uhádaš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Jnak jedu ted do autor.servisu do lakovny- omlátim jim o hlavu ten zadní RS náraznik co mi lakovali dva měsice zpátky(náraz zezadu v řetězové bouračce)...Stálo to 6 tisic ale špatná práce Ve dvou místech mám jakoby špatně rozlezlou barvu...tak jsem zvědavej na jejich výmluvny kecy... Si tam mel zajet uz driv... se ti divim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Tak jestli jeste neco malo muzu k tem antilaserum: Jeste jsem dneska zjistoval co a jak a unas jsou dostupne tri antilasery: Laser Interceptor (pry nejlepsi) Blinder X-TREME AntiLaser AL G9 (tento ma problemy - nefunkci cidla, falesne poplachy atd ...) U nas se pouzivaji tyto laserove merice Kustom ProLaser III (městské policie) a MicroDigiCam LTI (dopravní policie) a tady je test serveru guysoflidar.com z Cervence 2008: a jeste umisteni cidel na testovanem voze: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Kustom ProLaser III umi merit jenom rychlost od 8 km/h do 321 km/h. Staci proletet 350 km/h a nemaji sanci vas zmerit A MicroDigiCam LTI umi merit na vzdalenost az 1 km, ale citelnou fotku umi udelat na vzdalenost 50 - 200 m Jo a jeste me ted napada ... Kdyz by nahodou vpredu nebyla plechova SPZ, ale nalepoaci reflexni, tak to asi taky nedokazou zmerit nebo jo ? Protoze si myslim, ze ten paprsek se musi od SPZ odrazit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Tak to mas vyhodu. S timhle ja machrovat nemuzu, protoze bych nemel odpocet DPH = auto je na firmu I na firmu lze, staci jen trochu rozvinnout osobu blizkou o stupen dale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Tak jako ve firme jsou stejne jenom rodinni prislusnici, ale v knize jizd mas (mel bys mit) napsane kdo auto ridil ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 a tomu se nemuze udelat spatne a predat vozidlo ve vyjimecnych pripadech kdy je ohrozena jeho schopnost ridit osobe blizke ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Mám naprcany auto a do předního nárazniku-díra jak prase tesně vedle laserových rušiček.Na posrání! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 co sa stalo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 I na firmu lze, staci jen trochu rozvinnout osobu blizkou o stupen dale a tomu se nemuze udelat spatne a predat vozidlo ve vyjimecnych pripadech kdy je ohrozena jeho schopnost ridit osobe blizke ? nebo zaměstnaný cizinec Mám naprcany auto a do předního nárazniku-díra jak prase tesně vedle laserových rušiček.Na posrání! ale copak to, kurňa zezadu už to bylo a zepředu teď? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Nějaký umělec mi nacouval do auta nejspiš s kouli.Díra jako vrata.Vraždil bych!!!!!!!!!!! ŽADNÝ POZDRAV ZA STĚRAČEMA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 kuuwa díra jako cip, musela to bejt pěkná rána, zasr.ny bonusy u pojišťovny místo lístečku tam tak najdeš prd každej se o ně bojí:-(( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Mohl Ti tam nechat alespon tel ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 ludia su dnes kurvy....dosrati su jak opice...mne dnes auto nekdo doskrabal...asi si kupim samopal a zacnem to strielat rad radom..uz na to nemam nervy..sucitim s tebou romario ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Je poškozená prostřední mříška a levá menší totál...praskly žebra tzn.též na výměnu.Super nadělení.Sice mám nulovou spoluučast ale tisicovku zaplatím tak jako tak. a navic zase pár dní bez auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Romane, to je mi líto, bych to ježdění s tažným bez přívěsu zakázal, vždyť ta hlavice jde sundat ne? Někteří to fakt používají jako parkovací asistent 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Navic je nezakone jezdit s tou hlavici, kdyz je sundavaci... romco je mi te lito... me taky pravidelne nekdo couva kouli, ale trefuje spzku a nastesti ne tak moc... ale to se opravi a bude zase dobre... navic budes mit nove narazniky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Viktore: a víš co je nejhorší? že se to muže stát každému z nás a je to hned! Navic jako na potvoru jsem byl dnes na reklamaci zadního RS nárazniku a servis dal od toho ruce stranou...nechal jsem zavolat šéfa servisu a teprve s nim byla domluva.Musim na pojištovnu která neuznala výměnu zadního nárazniku a předepsala opravu což byla ta chyba.Prej jak mile je ten náraznik trochu jeblej tak ty vlákna tam začínaji dřív nebo později pracovat a dopadlo to tak jako u mě.Rosta s Jardou to viděli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Neschopní zasraní parchanti co neumí jezdit. Rozbil bych jim držky a rozšlapal brejle...kokoti. Cítím s tebou Romane...tohle mě vždycky dostane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Roman: právě , já už taky rovnal SPZku, lak za podložkou trochu popraskanej, myslím, že podložka to trochu "odpružila", ale to tvoje už je vrchol! Taky jsem měl opravovanej zadní nárazník potom, co mi do něj natankovala Fabia na přechodu a nelíbilo se mi, že to pojišťovák napsal jen na opravu, ale co jsem mohl dělat, opravený je to naštěstí špičkově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hrábě Fernétti Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 ... Tak to je hnus velebnosti !!! - některým by opravdu patřilo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Ahoj...kua díra jak kráva.... Vím jak se asi cítíš ...asi stejně jako já když mě někdo doje..pul boku.Lidi jsou hovada a bohužel s tím nic nenaděláme. At to máš co nejdřív v kupě a už se ti takovýhle věci nestanou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Došli Ti konečně ty prachy??? Penize jeste neprisly, snad zitra... Pak dam vedet... To te lituji s tim naborenym naraznikem! Musis byt pekne vytoceny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Romane tak to je hnus... ale dnes sa málokto dobrovoľne prizná k niečomu takému.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.