Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

A videl jsi nekde hlidku kde by to vybirali ? Protoze uz se mi nekolikrat stalo, ze merili, ale nevybirali (2x v odstavenem aute z okna, a taky schovany za stromem pres prikopu).

Abys pak nebyl prekvapen neprijemnou postou ...

Kdyby mě nezaměřili tak by se to u mě v autě nerozhoukalo.

P.S když něco přijde poštou tak to vyhodim z okna a vysměju se jim jelikož mi to nikdo nedokáže.Jela v autě osoba blízká.NAZDAR! :blink:

Odkaz ke komentáři
Jnak jedu ted do autor.servisu do lakovny- omlátim jim o hlavu ten zadní RS náraznik co mi lakovali dva měsice zpátky(náraz zezadu v řetězové bouračce)...Stálo to 6 tisic ale špatná práce :rolleyes: Ve dvou místech mám jakoby špatně rozlezlou barvu...tak jsem zvědavej na jejich výmluvny kecy... ;)

Držím palce nech to uhádaš. :palec:

Odkaz ke komentáři
Jnak jedu ted do autor.servisu do lakovny- omlátim jim o hlavu ten zadní RS náraznik co mi lakovali dva měsice zpátky(náraz zezadu v řetězové bouračce)...Stálo to 6 tisic ale špatná práce :rolleyes: Ve dvou místech mám jakoby špatně rozlezlou barvu...tak jsem zvědavej na jejich výmluvny kecy... :palec:

Si tam mel zajet uz driv... se ti divim ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jestli jeste neco malo muzu k tem antilaserum:

Jeste jsem dneska zjistoval co a jak a unas jsou dostupne tri antilasery:

• Laser Interceptor (pry nejlepsi)
  • Blinder X-TREME
  • AntiLaser AL G9 (tento ma problemy - nefunkci cidla, falesne poplachy atd ...)

U nas se pouzivaji tyto laserove merice Kustom ProLaser III (městské policie) a MicroDigiCam LTI (dopravní policie)

a tady je test serveru guysoflidar.com z Cervence 2008:

08_laser_results.gif

a jeste umisteni cidel na testovanem voze:

mounted.jpg

Odkaz ke komentáři

Kustom ProLaser III umi merit jenom rychlost od 8 km/h do 321 km/h. Staci proletet 350 km/h a nemaji sanci vas zmerit :rolleyes:

A MicroDigiCam LTI umi merit na vzdalenost az 1 km, ale citelnou fotku umi udelat na vzdalenost 50 - 200 m

Jo a jeste me ted napada ... Kdyz by nahodou vpredu nebyla plechova SPZ, ale nalepoaci reflexni, tak to asi taky nedokazou zmerit nebo jo ?

Protoze si myslim, ze ten paprsek se musi od SPZ odrazit

Odkaz ke komentáři
I na firmu lze, staci jen trochu rozvinnout osobu blizkou o stupen dale

a tomu se nemuze udelat spatne a predat vozidlo ve vyjimecnych pripadech kdy je ohrozena jeho schopnost ridit osobe blizke ?

nebo zaměstnaný cizinec

Mám naprcany auto a do předního nárazniku-díra jak prase tesně vedle laserových rušiček.Na posrání! :rolleyes:

ale copak to, kurňa zezadu už to bylo a zepředu teď?

Odkaz ke komentáři

Viktore: a víš co je nejhorší? že se to muže stát každému z nás a je to hned!

Navic jako na potvoru jsem byl dnes na reklamaci zadního RS nárazniku a servis dal od toho ruce stranou...nechal jsem zavolat šéfa servisu a teprve s nim byla domluva.Musim na pojištovnu která neuznala výměnu zadního nárazniku a předepsala opravu což byla ta chyba.Prej jak mile je ten náraznik trochu jeblej tak ty vlákna tam začínaji dřív nebo později pracovat a dopadlo to tak jako u mě.Rosta s Jardou to viděli...

Odkaz ke komentáři

Roman: právě :rolleyes:, já už taky rovnal SPZku, lak za podložkou trochu popraskanej, myslím, že podložka to trochu "odpružila", ale to tvoje už je vrchol!

Taky jsem měl opravovanej zadní nárazník potom, co mi do něj natankovala Fabia na přechodu a nelíbilo se mi, že to pojišťovák napsal jen na opravu, ale co jsem mohl dělat, opravený je to naštěstí špičkově.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...