Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

no nazdar a to doslova! kde se to stalo ? v okoli zadna kamera ? tohle je na vymenu narazniku, at objednanaji novej nalakujou pak pristavis auto vecer ho mas doma, prece tam nebudes stat dva dny nez zaschne lak. Za 1000 spoluucast to nema ani cenu to s nekym domlouvat, volals polici ze ti nekdo naboril a ujel, aby bylo nahlaseno ?

Odkaz ke komentáři

No jo no.Už se stalo.Mám domluveny už druhé auto z mého vedlejšího zaměstnání-budu jezdit bílym Focusem se samolepkama Českomoravské stavební spořitelny...1,6 74kW...

Mílo: díky za SZ...snad máš pravdu i když v tomto připadě bych se s nima hádal do krve kdyby mě ten přední náraznik chtěli opravovat :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Olaf: díky za podporu.Muselo to být větší auto-Nissan Patrol nebo tak něco.Jinak jsem na Policii volal a vysmáli se mi do telefonu když jsem řekl že škoda na autě je cca 15 tisic :rolleyes: tak jsem hned zavolal na linku Kooperativy a s nějakym mamlasem po 20minutovém telefonátu dostal číslo škodní události.

P.S a to jsem měl jet o vikendu na otočku do Karlových Varu a jet s tou dirou se mi fakt nechce :palec:

Odkaz ke komentáři
Je poškozená prostřední mříška a levá menší totál...praskly žebra tzn.též na výměnu.Super nadělení.Sice mám nulovou spoluučast ale tisicovku zaplatím tak jako tak. :palec: a navic zase pár dní bez auta.

Ty woe,některý lidi jsou fakt jako kokoti. jezdit neuměj hlavně že maj tažný. Já bych tažný napevno zakázal. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
S tím se počíta! Jediny co mě sere že zas budu bez auta ale stávaji se horší věci...to je jasny.Už to tolik neprožívám ale nějaké to běhání to bude obnášet no...

Nechapu proc bys mel byt bez auta...psal jsem ti na Skype to same co Olaf... zajedes tam, at objednaji naraznik,nalakujou ho, pak prijedes na montaz a behem 3hodin to maji :D

Odkaz ke komentáři

Ty woe...nechte toho...Vy děláte jako by jste nejezdili do autorizovaných servisu...vždyt to jsou mamlasové! Jestli to bude během dne přehozeny tak budu HAPPY! Ale jelikož zitra jdu do česky pojištovny ohledně i zadního nárazniku tak časově nevím jak to dlouho bude trvat i přesto že oba nárazniky bude střikat najednou a připravi si to aniž by tam bylo moje auto.Uvidime!

Odkaz ke komentáři
Ty woe...nechte toho...Vy děláte jako by jste nejezdili do autorizovaných servisu...vždyt to jsou mamlasové! Jestli to bude během dne přehozeny tak budu HAPPY! Ale jelikož zitra jdu do česky pojištovny ohledně i zadního nárazniku tak časově nevím jak to dlouho bude trvat i přesto že oba nárazniky bude střikat najednou a připravi si to aniž by tam bylo moje auto.Uvidime!

nehovor ze sa to neda..., nám ked menili dvere a za dopoludnie to mali nasadene, proste sa to nalakovalo bez auta a potom iba nasadilo :D

Odkaz ke komentáři

Drastys: smutná realita...

Takže přední náraznik včetně všech plastových mřižek je odsouhlasený k výměně ale horší to je se zadním náraznikem kde se bude jednat přímo v servisu a vypadá to že autorizovaný servis provedl nekvalitní práci :D

Výsledek: příští týden bude jednání přímo v servisu a bude u toho likvidátor.Zlej sen!

Odkaz ke komentáři

Teda Romane, fakt ti to nezavidim :D

Cert vem rozbity naraznik, ta tisicovka je v poho, ale to behani a zarizovani kolem... Moc dobre vim jaky to je, jeden a pul vykradeni, ted reklamace potahu sedacek... Fakt to jednani se vsema okolo je des. A to vsechno kvuli nejakymu volovi/krave, kteri neumi couvat :lol:

Odkaz ke komentáři
No jo no.Už se stalo.Mám domluveny už druhé auto z mého vedlejšího zaměstnání-budu jezdit bílym Focusem se samolepkama Českomoravské stavební spořitelny...1,6 74kW...

tak fordíčkem  :D :lol: , no tak to tě chválím a protřeboval bych vymyslet pro sebe i tu spořitelnu stavební, se domluvíme

Odkaz ke komentáři
třeba Superfatty jezdí s tažným ač ho má sundávací!!!! :lol:

ale ten ti to asi nenaprcal! ;)

jinak je to teda masakr... díra jak do prdle!!! na druhou stranu, dostaneš novej nárazník a bude zase dobře! :D

ono není sundávací jako sundávací, ale sundávací bez použití nářadí se sundávat musí  ;) , ten můj mám venku za pět vteřin

Odkaz ke komentáři

to víš že jo, alespoň se někdy svezu vlakem, až se ten sráč zastaví  :D :lol: , a holky taky určitě vlakem jezdí tak budu sedět a koukat  ;)

ale včera jsem se projel a kupodivu i vrátil,

měl jsem takové kolečko:

HK z firmy - Praha, dálnice 140-150km/h, ujeto 103km, průměrka 103km/h, spotřeba 9,0

Praha - Liberec, dálnice 130km/h, průměrka 115km/h, ujeto 88km, spotřeba 8,5

Liberec - Nový Bor, silnice 100-110km/h, obce 60km/h, ujeto 48km, průměrka 76km/h, spotřeba 7,4

Nový Bor - Jaroměř, silnice jsem se nažil okolo 100km/h, když jsem potřeboval předjet tak i víc, když to nešlo, tak pomaleji za někým (jel jsem v době 14.15-16.15), ujeto 137km, průměrka 66km/h, spotřeba 7,2

takže zatím spokojenost

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...