Ol@f Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 jakypak copak prekvapeni zadne prekvapeni fotky nalesteneho auta jsou jen zepredu, takze jsi vcera celej den sanel FL svetla a mas je uz na aute tomu rikas prekvapeni jo ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 jakypak copak prekvapeni zadne prekvapeni fotky nalesteneho auta jsou jen zepredu, takze jsi vcera celej den sanel FL svetla a mas je uz na aute tomu rikas prekvapeni jo ??? Ale Ondrášku! Ten face nemám to je jiná upravička která Tě mimochodem dost překvapi... Dnes jsme domluveni s HF a Mirou na 11 hodinu v Mladé Boleslavi na Mekáči a odtud pojedeme někam na oběd a na srazik ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Hmmmm tak to kvuli tobe se posunul odjezd o hodinu pozdeji a me to samozrejme nikdo nerekl. Tak dekuju. Ted musim sedet v raketce a trpet jizdu ala PRASE (cti snizek), never more. RS ma fakt tvrdej podvozek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Nechápu proč neřídi Skája když to je jeho auto Hlavně jedte opatrně at neni nějaký průser na silnici...Já vyrážim za pár minutek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Jak prisla FL na trh, tak se nikomu zadni svetla nelibily a ted uz lidi pomalinku meni nazor Jeste si zvyknout na predni FL svetla a bude to zase pekne auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Kully: když v reálu to vypadá o stoprocent líp...k tomu černá metaliza je přímo dělaná Večer sem hodím fotečky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 To ti tak verim ze neco jineho, kecas kdybys to aspon priznal, zes ty svelta vcera celej den shanel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 To ti tak verim ze neco jineho, kecas kdybys to aspon priznal, zes ty svelta vcera celej den shanel. No jo no...odhalil jsi mě ;) Mám je tam a budu je střídat podle nálady a rozpoložení :) Jinak ted jsem se vrátil z Turnova a najel přes 250km a v noci neboli ráno ve 2 mě čeká ještě letiště Ruzyn...jedu pro segru tzn.že si dám dalších 230 kiláčku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 čau Romi tak jak bylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 čau Romi tak jak bylo? Ahoj Čertičku.Bylo tam fajn! Poznal jsem pár nových lidiček a ted chci ztáhnout fotečky a dám je sem.Ju? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Ahoj Čertičku.Bylo tam fajn! Poznal jsem pár nových lidiček a ted chci ztáhnout fotečky a dám je sem.Ju? supr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Tak prvně sem dám fotečky jak to vypadalo včera v 18 hodin...původní světla předface... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Me se to na te cerne zase az tak nelibi, ta cervena na te tmave barve vypadala asi lip. Ale tvoje volba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Me se to na te cerne zase az tak nelibi, ta cervena na te tmave barve vypadala asi lip. Ale tvoje volba. Od Tebe jsem taky nic jiného nečekal ale je to přesný opak! Na tmavých ty faceliftovy světla vyniknou naopak mnohem lépe než na světlých barvách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 No a ty fotky budou kdy ať můžem kritizovat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Vorlajz měl pravdu...je to BOMBA! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 :) Vorlajz měl pravdu...je to BOMBA! taky sem ti psala že to vypadá krásně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Díky Lukyne a Čertičku.Z té první fotečky jsem hotovej...i mě se líbi a to už je co říct! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Hezké, jako bych viděl svoje, jen s většímy koly, RS spoilerem a se škaredším starým předkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 (upraveno) Malá ochutnávka dnešního odpoledne v Turnově.Srazik byl supr a fotečky sem nahraju zitra jelikož se musim balit do Prahy...Ruzyn čeká Upraveno Srpen 1, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 vypada to tam moc pekne... kam zitra letis??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Já nikam...já až na podzim.Jedu za chviličku pro ségru která má přiletět z Heraklionu ve 2:05 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Takhle jsem musel zajet pro máti, taky tuším, že z Heraklionu, ale dorazili už kolem 0:15. V noci se zpátky jede dobře - na hradecký tempomat na 190 a je to Fotky ze srazu vypadají pěkně - doufám, že mi to časově vyjde na nějakou další brzkou akci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Já nikam...já až na podzim.Jedu za chviličku pro ségru která má přiletět z Heraklionu ve 2:05 aha... to ja sem si dal ted pekne doutnicek a sklenicku cernyho jendy chodce na balkonku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Vydařené fotečky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 kdopak ti fotil zadek auta ??acha,už asi vím :) pěkné fotečky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Lampy vypadají dobře jak cip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 (upraveno) AdamCZ: chlape!!! Moc děkuju za fotečky!!! Moc se mi to líbi když to je v pohybu :) Vy jste vlastně jeli celou dobu za mnou a brali to na kameru vid? No ted jsem na to koukal jako puk ;) Jurach: včera jsem si dal tu Ruzyn ve 3 ráno a musim Ti říct že to letadlo z Heraklionu mělo cca 6 hodin zpoždění...šíleny!!! Čekal jsem nas Shellce jako blbec nevychrápaný ale hlavně že pak v pořádku doletěli.Jinak včera jsem udělal pruměrnou rychlost 112km/h se spotřebou 5,4 l na sto což je moc pěkné číslo vid? Jelo se krásně :( až na to že když už jsem nechal segru u rodiču v Hradci a jel domů spát tak mi černý Mercedes nečekaně se začal cpát do pravého pruhu...idiot...byl málem průser.Včera jsem najel cca 700km a poslední tři kilometry mohli špatně dopadnout... Stormiku: děkuju :D budu si je měnit podle nálady a chutě...předface a face ;) ale jak psal Krozo a mnoho dalších auto omládlo a nevěřil jsem tomu ale i svíti to líp v noci.Ten tvar "C" je krásný ;) Upraveno Srpen 2, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.