Maxim Odesláno Srpen 16, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2017 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda nemáte na svých vozech problém se rzí. Měl jsem 3x octavie I a ani jedna neměla problém s blatníky (všechny po faceliftu) Teď bych si chtěl koupit nějakou octavii II do práce a známí co je mají r.v.2004+2005 mají auta rezavá jako liška. Na co si dát pozor při koupi co se týče kastle? Motor a vše ostatní se dá opravit a vyměnit, ale zadní blatníky a karoserii se mi řešit opravdu nechce. Je tam nějaká výrobní vada atd. Díky za info Marek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 16, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2017 Zadní náprava rezne hodně, blatníky se trošku přidávají. Ale mám to luxusní, proti některým, co jsem viděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Srpen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 díky za info, o nápravu mi nejde, to se dá ošéfovat, ale ty blatníky mi vadí. Změnili technologii oproti O I ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 17, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 Technologii změnili tím že začali šetřit. Co sem postřehl tak hnijou O II ročníky do 2006. Blatníky a třetí brzdový světlo vyžraný od soli. Zinek byl tehdá 4x dražší než od roku 2007 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 17, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 No nevim,spis kus od kusu. Kamos ma 2008 a predni kapota v lemu jak jsou sterace. spodni cast dveri a uz se neco objevuje i na zadnich dverich. Ja 2007 (08) zadni vrata uz strikane rez v hrane a nedavno jsem zjistil ze kolem brzdoveho uz tam take neco rasi. Zadni prave dvere take slunicko rzi uz je pod lakem :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 17, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 Jasně, ono taky samozřejmě záleží kde se jezdí, kde se parkuje atd. Dnes sem viděl v Mor. Budějovicích dvě O I a jedna shnilá předek a druhá 5. dveře ale na sračku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 17, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 Proti nissanu primera, který byl shnilý už ve věku 6 let, kdy jsem ho kupoval, je oktávka dokonalá. Nebo mazdy, ty hnily před očima, po šesti letech prorezlé durch, i rezavějící střecha. Znehodnocená investice, pokud člověk jezdí málo km ročně a neojede auto do peti let, ale spíš potřebuje, aby vydrželo 20 let. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.