Archee Odesláno Srpen 21, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Zdravím :)Mám OII koupenou jako fungovku v roce 2006 a na displeji se nezobrazuje akuální rychlost (km/h).Tato verze má ještě klasický zeleně podsvícený displej.Napadlo mě, jestli je možné nějakým zpusobem tuto funkci aktivovat?Dobu jsem hledal na google, ale neměl jsem štěstí... Předem moc děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Srpen 21, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Tuhle funkci (a teplotu oleje) umějí jen o2 facelift ,taky jsem to hledal a jediná možnost jsou facelift budíky maxidot Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Archee Odesláno Srpen 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Díky moc za rychlou reakci. Tak to zas asi takhle hrotit nebudu, myslel jsem, že by to šlo třeba nakodovat... není to zas tak podstatná funkce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 21, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2017 Na aktualni rychlost nestaci rucicka tacho? K cemu to jeste sledovat na displeji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peta_rs Odesláno Duben 7, 2021 Sdílet Odesláno Duben 7, 2021 Zdravím, mám Octavii II 2005 predFL, s bílým maxidotem ukazuje spotřebu atd.. Ale neukazuje aktuální rychlost, lze to nějak dokodovat? Případně dá se to nějak zjistit, mám ještě jednu octavu s 2007 předFL s bílými budíky a tam to ukazuje aktuální rychlost Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.