Aiptek1 Odesláno Srpen 29, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2017 Ahoj lidičky chci se zeptat ,mam Octavku RS230 ,r.v.2016 DSG, 22000km zajímalo by mě jakej je rozdíl v převodovce u TDI a TSI ? Přijde mi že moje benzinova je mnohem hrubější při řazeni než u tdi co ma kamarad , při řazeni z 2 na 3 jakoby lehce cukne nebo občas jakoby ubere dost jako díra od turba a TDI to neděla. Nebo má TDI větší krouťák že to není znat při řazeni ? S tim TDI je daleko plynulejší jízda je to možný ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skokypraha Odesláno Březen 14, 2021 Sdílet Odesláno Březen 14, 2021 Je to možný. To TDI může mít třeba DSG převodovku a to TSI taky může mít tiptronic olejovej. Doma máme taky tyhle dvě verze a ta benzinová dělá přesně tohle , že přicukne při razení mezi 2 a 3 zejména když to jede na plnej plyn se studenějším motorem (převodovkou). Kdežto to DSG v tom TDI je naprosto plynulý. Ovšem při zpomalování se situace přesně obrací. TDI s DSG hnusně přicukne, ale TSI s Tiptonicem naprosto hladký.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 14, 2021 Sdílet Odesláno Březen 14, 2021 Zajedno otevíráš zbytečně starý téma.A kde si viděl v oktávce Tiptronic?(mimo pár Octavia 1)Místo plácání nesmyslů si přečti pravidla fóra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 14, 2021 Sdílet Odesláno Březen 14, 2021 V 29. 8. 2017 at 19:58, Aiptek1 napsal: Ahoj lidičky chci se zeptat ,mam Octavku RS230 ,r.v.2016 DSG, 22000km zajímalo by mě jakej je rozdíl v převodovce u TDI a TSI ? Přijde mi že moje benzinova je mnohem hrubější při řazeni než u tdi co ma kamarad , při řazeni z 2 na 3 jakoby lehce cukne nebo občas jakoby ubere dost jako díra od turba a TDI to neděla. Nebo má TDI větší krouťák že to není znat při řazeni ? S tim TDI je daleko plynulejší jízda je to možný ? Jelikož jsme měl obě auta,jak 2,0 TSi tak 2,0 TDi tak můžu porovnávat a je to jak píšeš.projížděl jsem více 2,0 TSi a setkal jsem se s tím u všech.Dokonce jeden pán-65 let ke mě přijel se zánovním SIII 206 kw a stěžoval si a nadával na to.Já to reklamoval u SIII 162 kw,dokonce příjímací technik i s mechanikem se mnou jeli já jim to ukázal,ale vyjádření Škodovky je,že je to OK, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.