Laurin Klement Odesláno Září 18, 2017 Sdílet Odesláno Září 18, 2017 (upraveno) Čau, tak i já se rozhodl opustit Škodovku a když už, tak rovnou k prémiovce. Můj prvotní požadavek byl Audi A4/A5/A6 v automatu a v benzínu, ale jelikož v Ingolstadtu zapomněli kolem roku 2006 dělat benzínové motory a naftu jsem prostě nechtěl (btw. ani ta se jim nepovedla), navíc velmi často s Multitronicem, což bylo úplně pasé, tak jsem se podíval na "my car Broke My Wallet" a zaujala mě trojka v provedení kupé a samozřejmě v kůži. Po nastudování konstrukce motoru, jeho servisu a nějakých fíčur kolem se z toho stala "must have" záležitost a začal jsem hledat 325i/330i.Jedna šedá prakticky v plné výbavě, která byla za velmi luxusní peníze mi bohužel utekla doslova o pár hodin. Následovalo několik obvolaných inzerátů a zjišťování, že další auta jsou v troskách nebo úplně bez výbavy (blivajzy v základu vypadající trochu jako Fabie Junior), než se objevilo to, který plnilo prakticky všechny kritéria.Zkrátka.. je to BMW 3 Coupé 325i, černá safírová metalíza s M paket věcma, s motorem N52, což je řadový šestiválec bez přímého vstříkování, bez turba a když teda to BMW, tak s manuálem, že. Plus iDrive, navi, výhřevy, dešťák atd.. To vše sníženo a postaveno na dvourozměrových R19 Z-Performance. Jo a bez tažnýho (aby neotravovala tchýně)Popsal bych to asi tak, že jako každá atmosféra si ráda cucne benzínu (když se krotíte okresky/dálnice/město: 7/8/11; maximum je nějakých 15l/100km při dost sportovní jízdě), lze do toho tankovat oktan 91+ a od 3500 ot. do 7000 ot. nepotřebujete rádio, vypínáte ho a smějete se jak debil :) Stabilizační systém vás velmi rád nechá sklouznout se a kdyžtak sám včas zakročí a srovná vás zpátky do laťě. Je ale plně vypínatelnej, a v tu chvíli je to jen o vás a o plynu :rolleyes: Upraveno Září 18, 2017 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 18, 2017 Sdílet Odesláno Září 18, 2017 No konecne :palec: fesak je to :wub: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2017 Díky :pivo: no nebyl moc čas lelkovat kolem auta, chápeš :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 18, 2017 Sdílet Odesláno Září 18, 2017 Gratulace! Ať slouží :palec: . Koupeno u nás nebo dovezeno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Září 19, 2017 Sdílet Odesláno Září 19, 2017 Ahoj, paradni motor, mam jej taky v bmw a nemuzu vynachvalit. Obcas premyslim o vymene diff a zkraceni pomeru, ale asi na to kaslu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2017 ViktorMPI: Díky :palec: Koupeno u nás, ale původem z Reichu, u nás jich je jak šafránu. matesobart: Jojo, je skvelej. Si tak rikam, jaka bestie to musi byt v 330/335i :D A proc? V necem ti nevyhovuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 19, 2017 Sdílet Odesláno Září 19, 2017 Gratulace ke koupi, ať slouží a užijete si radosti, oba dva, ty i brambora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Září 20, 2017 Sdílet Odesláno Září 20, 2017 Tak casem se toho vykonu clovek nasyti a chtel by zkusit vetsi vykon na kolech bez obmeny auta:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2017 jar_da: Díky díky :) Teď dostává potřebný servis. Oleje, filtry, svíčky atd.. paradoxně mám z toho celkem i radost, protože jde vše měnit lehce a za normální peníze (bez autorizáku) doma v garáži. matesobart: Jo takhle, to je fakt, to mě nenapadlo :) Tak spodek není nic moc, musí se to holt točit - tam ten výkon je. Pár závodníků už to pocítilo :D Co obouváš na zimu? Teď mám na zadku 265/30 R19, přemýšlel jsem nad R17, ale mám obavy, aby to ta 225 guma dokázala přenést a hned to nehrabalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 20, 2017 Sdílet Odesláno Září 20, 2017 pěkná změna, ať slouží! Zimáky ti budou hrabat všechny... Jinak 225 rozměr stačí na 160kW... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2017 Cajk, diky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Září 20, 2017 Sdílet Odesláno Září 20, 2017 Ja mam z4 e89. Tam mam leto 255/30 r19 vzadu a 225/35 r19 predek. Na zimu mam 225/45 r17 rft, ale zimu co byla jsem je ani neobouval, v zime nejezdim, mam to jako vikendovku a na zabavu. Tech 17” bych se nebal, kdyz nebudes jezdit jak ..... ! :) a tocit to musis, je to atmosfera, ale zamiloval jsem se do R6.. je to uplne neco jineho nez 4 valec. Udrzba draha vubec neni, oleje tam je neco pres 6L, svicky jsem jeste nemenil, mam ted aktualne 62t km. Tak hlavne at slouzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Září 21, 2017 Sdílet Odesláno Září 21, 2017 Pěkný kousek, gratulace, také bych měnil za N52 raději :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2017 matesobart: Oleje tam je 6.5l. Přesně tak, ten šestihrnek je prostě úplně jinde. Čtyřválec má jen o malinko menší spotřebu, ale hlavně má spoustu neduhů. Navíc k čemu takový auto bez motoru :D Takhle jezdím prakticky pořád s vypnutým rádiem a polo-staženým okýnkem :) Servis je drahej jen na práci v autorizáku. Kilometry pěkný, tak ať jste taky oba v pořádku :palec: Jord: Díky díky :) N53? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Září 21, 2017 Sdílet Odesláno Září 21, 2017 Jojo, ten nepravidelný chod na volnoběh není úplně pohlazení pro uši..ale pod plynem už to je jiná :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2017 (upraveno) Podle mě to je zahřívání kvůli emisím. Za studena (při prvním startu) mi to taky nedrží přesný otáčky a koriguje si to, za tepla vždycky drží. Upraveno Září 22, 2017 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 22, 2017 Sdílet Odesláno Září 22, 2017 Gratulace veliká!! Já když potkávam svoje Báwo v Pardubicích tak mi skočí srdce až někam do zadku.To auto se nedá přehlídnout stejně tak jako to tvoje. At slouží bez poruchy a kdyby něco bylo potřeba tak se ozvi.Mám pořád dobré kontakty ve Stratosu takže mnohé se dá pořešit. :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2017 Díky moc :) :beer: Popravdě musím říct, že tvoje vlákno jsem sledoval a viděl, jak může být E91 nádherná :palec: :wub: Ne to, co jezdí běžně v ulicích :D Ale nebudu tě trápit dojmama, nafta musí jezdit a když nejezdí, tak se kurví a pak to štve dvojnásob. Třeba zůstaneš u Báwa, ale tentokrát v benzínu a bude to stejnej mazel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.