Přejít na obsah

Na palubce svítí kontrolka brzd, sínač ručky OK, brzd. kapalina je na max

cayce2

Doporučené příspěvky

Zdar, na mé oktávce 1.8 97 svítí po výměně předních brzd. destiček po ujetí cca 10 m od nastartování červená kontrolka brzd na palubovce. Po nastartování, když vozidlo stojí je kontrolka zhaslá, ale jakmile se sa utem rozjedu, rozsvítí se po ujetí cca 10 m a 3x to varovně pískne. Potom již kontrolka svítí po celou dobu jízdy. Kontrolní spínače obložení předních destiček na autě nemám. Kapaliny v doplň. nádržce je dostatek, hladina je na max. Víčka nádobky-myslím ten spínač je v pořádku-vyměnil jsem víčko nádobky a problém se neodstranil. Spínač zatáhnutí ruční brzdy je také v pořádku-kontrolka na něj reaguje správně. Napadá mě jediná možnost a to: zavzdušnění brzd. systému-brzd. pedál mám trošku měkčí, ale po rozhovoru s automechanikem, ten mi tvrdil, že v mém autě není žádný snímač tlaku brzd. kapaliny v systému, tudíž spuštění varování na palubovce kvůli zavzdušnění brzd. není možné. Načíst diagnostiku jsem zatím nebyl, koupil jsem si adaptér OBDII, ale ten s mojí "starou" oktávkou nedokázal navázat spojení do mého mobilu s Androidem-veškeré přenosové protokoly prý nelze načíst.

Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

Dík za všechny reakce předem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...