Malawi_fish Odesláno Říjen 17, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2017 Ahoj ve spolek, rozhodl jsem se vytlumit dvere ve sve OIII a pri demontazi PP dveri jsem narazil na stitek,viz priloha (oznaceni VZOR). NEevíte, zda li to je normal,nebo to mam resit? Koupil jsem auto jako jete primo od Skoda Auto,tak nevim,jestli mi neprodali nejakou skladacku:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 17, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2017 :palec: :lol: :prcprc: co ches resit??? :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 18, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2017 Buď v klidu je to normální označení výplně . Mám to úplně stejně :palec: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Malawi_fish Odesláno Říjen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2017 :palec: :lol: :prcprc: co ches resit??? :palec: :palec: No tak zdálo se mi to jako značně nestandardní, aby díly vozu byly označeny jako VZOR...požadoval bych např. vysvětlení po prodejci Buď v klidu je to normální označení výplně . Mám to úplně stejně :palec: . Díky, uklidnil jsi mě :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.