jvkgrifone Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Ahoj, po odcizení předchozího mazla ségra musela koupit "novýho" a protože předchozí nebyl pojištěň (nikdy nevstupuj do stejné řeky dvakrát), při koupi novýho se muselo šetřit. Problém tedy zní, co vše potřebuju k dodělání el. oken oproti původním švihadlům... (vpředu i vzadu, popřípadě jen vpředu) Popis auta: Octavia 1 2002 Classic nebo Ambiente Klima TDi 66kW Centrál (nikoliv dálka) Je mi jasný, že bude třeba tapece, stahovačky, ovládání a elektriku do dveří. Ale co ještě? Díky moc.-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Komfortku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jvkgrifone Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 a tuhle jednotku normálně prdnu do svazku, nebo se bude muset kouzlit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Trochu kuzlenia nezaskodi... Budes musiet doplnit kablove zvazky do dveri, zvazok pre komfortku, napinovat to na spravne pripojne miesta a ozivit... Skus sa dohodnut s tunajsimi majstrami - Vasa, MartinRS, Rolbar, Garny, oni Ti s tym radi pomozu. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 dverni jednotky taky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Ahoj kluci, prosím zkuste odpovědět co nejdřív.., chci taky dodělávat všechny 4 okna do el. nemám ani jendo, výbava Ámbiente MR2001 face Mám domluvený všechny 4 motorky, 4 stahovačky, 4x kabeláže dveří a komfortku, ovládání el. oken a nový ovl. zrcátek s výhřevem. Vše 3rd generace. Co budu ještě potřebovat? teď mi nejde o budíky 3rd generace a vystřelováků plus zámky. Ale jen co se týče el. oken at mám vše a potom si dokoupím jen budíky s maxálem, spínačku a další 2 zámky a klíče. Děkuji za odpověď, Michal Nejpozději zítra bych si pro to měl jet, tak at kdyžtak borcovi řeknu co mám chtít ještě. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 nikdo neví?????? :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 asi je to vše.. předpokládám že motorky jsou i s mozkama dveří.. možná ještě kabeláž od komfortky ke sloupkům jestli nemá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 asi je to vše.. předpokládám že motorky jsou i s mozkama dveří.. možná ještě kabeláž od komfortky ke sloupkům jestli nemá.. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 v prdeli.. hoši to sem netušil, že to bude tak náročný.. Volal sem tomu týpkovi a on mě říkal že je to nějaký strašný káblování, prý ten celej svazek stojí 1500 (je to dobrá cena?) a potom ještě je to prý celý strašně složitý, přepojovat vše atd.. co je na tom pravdy hoši? s tím sem teda nečítal, že to bude takovej masakr.. odpověze co nejdřív prosím, zítra bych pro to měl zajet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 záleží jak se na to cítíš, jestli máš schémata.... jinak problém zapojit to není.. svazek za 1500 je dobrá cena dle mně.. jestli máš např. vypichováky atd.. chlupatou pásku at to nějak vypadá.. atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jakub191 Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Mám dotaz k té složitosti montáže el. oken. Když zajedu na vrakoviště a vyndám z auta komplet stahovačky, kabeláž, komfortku a tapce, tak pak snad na montáži už nemůže být nic moc složitého, namontouju stahovačky, navedu kabely a přehodím komfortku a snad to musí běžet,,,,nebo je ještě potřeba někně měnit piny? Předem díky za odpověd. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Mám dotaz k té složitosti montáže el. oken. Když zajedu na vrakoviště a vyndám z auta komplet stahovačky, kabeláž, komfortku a tapce, tak pak snad na montáži už nemůže být nic moc složitého, namontouju stahovačky, navedu kabely a přehodím komfortku a snad to musí běžet,,,,nebo je ještě potřeba někně měnit piny?Předem díky za odpověd. Složité to je a jednoduché vůbec ne, vím to ze své zkušenosti. Ideálně sehnat levně díly, a montáš svěřit zdejším odborníkům, já doporučuji Vašu Prostějov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 složité to není, jenom vědět jak na to a mít při ruce schémata.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.