TommyGun Odesláno Listopad 16, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2017 Měl bych dotaz, jestli se dají koupit samotné lišty do tapecírunků v úpravě black piano. Koupil jsem kompletní sadu dekoru na palubní desce, ale dveřní lišty bohužel nemám, tak je sháním. Nemám možnost porovnání s dodatečně lakovanýma lištama, tak se bojím aby to nebylo opticky znát, že jsou lakované oproti zbytku Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lanzdy Odesláno Listopad 16, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2017 Nedají se koupit.Můžeš ty svoje bud přestříkat nebo jako já koupit něco takovýho http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-II/Octavia-II-04-12-interior-door-panel-inserts-PIANO-BLACK Já sem je ale kupoval jinde ale nepamatuju si kde. Vypadá a pasuje to docela dobře jen u madel to jde trochu vidět tak sem to zatřel černou lesklou barvou a je to ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Listopad 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2017 na ty krycí lišty jsem koukal také, ale není to ono. Jsem zastáncem originálu. Holt mi nezbyde nic jiného, než to nechat nalakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 17, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2017 Mam celou sadu z ko tapecu, takze na lak ideal, nemam pro ne vyuziti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Listopad 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2017 mám jedny tapece s lištami navíc také, tak použiju lišty z nich a uvidíme jak to dopadne. Ale díky za nabídku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 19, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2017 Já mám lakováno a nemůžu si stěžovat. A při ceně black piano lišt jsem za lak rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Listopad 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2017 vypadají dobře :)... tak tím je to vyřešené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Listopad 20, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2017 Lak je ešte krajší .. A farbu ti tiež vedia namiešať akú si len zmysliš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 20, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2017 Já mám lakováno a nemůžu si stěžovat. A při ceně black piano lišt jsem za lak rád. Lakoval jsi to sundane nebo nesundaval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 Treba ich vybrať von inak fušerina jak sviňa, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Listopad 25, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2017 Jak říká marcin. Určitě ven, bohužel ty dveřní jsou tam zatavené, třeba je odvrtat a pak už to není ono, na oboustranku je to na prd, možná nějaký silikon. Mě se to vzadu doteď občas odchlípne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lanzdy Odesláno Listopad 25, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2017 Já sem sundával srdce tapeců a ty zatavený kloboučky lehce seřízl zalamovacím nožem je to dost měkký proto sem nechtěl vrtat.A na přichycení se nejvíc osvědčila obyčejná tavná pistol a drží to hodně dobře.Na oboustranku nedrží nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Listopad 25, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2017 Ja som kúpil najkratšie srouby aké mali dal som podložky a držalo to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Listopad 26, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2017 Ja to chytám takisto Texkami primerane dlhými cez tenkú podložku a nieje s tým problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sevcikjakub Odesláno Únor 6, 2018 Sdílet Odesláno Únor 6, 2018 Přesně tak, chce to krátké (cca 10-12mm) vruty s podložkami a není problém, taky to tak mám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.