Přejít na obsah

Jerovic rodinná sprintérka ESina :)

Jero

Doporučené příspěvky

Je parádní no :)

Dneska jsem byl trošku protáhnout civuli a možná se vážně objevím na sprintech v Kopru .Akorát musím doladit jednu drobnost a to V-tec ,který si zemně začíná dělat srandu a spíná jakoby napodruhé při 6300 ot , což není sranda .Tak musíme s pár znamýma dát hlavy dohromady at je to vcajku .

Investice už přesáhly cenu vozu a nerad bych ,aby šla cívka do šrotu ...

No ,ale alespon jsem si dovezl přední horní rozpěrnou tyč ,tak pokud mi to dnes večer výjde , namontím a nahodím foto :)

Odkaz ke komentáři
No vidím, že se bavíš :)

Co to prosím tě znamená ten V-tec?

Označení motoru H - Variable valve Timing and lift Electronic Control - proměnné časování ventilů :) , lajcky řečeno , něco co tě pří 4500/ot nakopne a rve až do 7500,8000 a výše ot .)

Ne včecky hondy maji v-teca .

Odkaz ke komentáři

Tak chlapi , házejte rady a nápady jak vylepšít přívod vzduchu k sání . Intercooler jsem vypustil , momentálně na něj nejsou jak peníze tak i tak je na pořadníku až u posledních příček . Šetří se na tubínu . No a co se týče toho přívodu , trubky , roury - vývod z nárazníku - bud jeden ,nebo dva spojené do jednoho vývodu k sání ... (?)

Jinač rozhodnutí padlo dnes : Modrase si nechávám a k němu se přihrne něco sijnějšího . Byl jsem se kouknout na zamluvené VTi a řeknu Vám -trůůůůp :) , a jelikož semi v noci zdává o tom jak janek říká - ze sedanu Barel nikdy nebude ;) poslechnu jej :_)

Odkaz ke komentáři

Co ja ti mohu z vlastni zkusenosti doporucit tak neupravuj nic na dvakrat, pokud vis ze ji oturbis, tak vyckej nasporuj a pak oturbit, a nebo v nejlepsim pripade kup neco silneho uz v zakladu. ja sem tydle chyby udealal mockrat :)nejdrive fabule 74kw hola, vsecko do toho nacpat, pak 96KW octa sice plna palba ale motor slaby, tak prekopat motor, a dneska uz to auto drnci na ceste jak plech ve sklenicce :)cim vic se do toho rype, tak se pak vscko chveje drnci apod, znova uz bych do toho nesel. Ted uz jen dodelam to co sem nacal, tj. pokusim se oliznout mez ASZ motoru pouze s naftou a uvidime co pujde dal, kazdoapdne z dlouhodobeho hlediska uz takovou hard prestavbu neplanuju, to uz bych si koupil asi bawo 335d, nebo 535d, a zameril se jen na estetiku ;)

Odkaz ke komentáři

Turbína samozřejmě bude až bude všecko hotovo :) tzn po zminovaném cooleru :D , ;)

Dělám hlouposti páč už je to auto staré a drnčí i tak , do octy bych tahle asi nerejpal :D , ted bych to ale samozrejme chtel mit conejvic ťip ťop ,ale to bude ještě dlouhá cesta :D :) . Dobrý je ,že pokud budu mít zase 5tku - VTi tak můžu použít díly z ESi .

Ted mrkam po sade silentbloku a podobných vecicek at vim,ze to co na ceste delam si muzu jakstraks dovolit ....

Jedes kopr ?

Odkaz ke komentáři

Zase nějaký UP -

Jelikož jsem si objednal asi před 2mi týdny Kit sání a doted mi nic nepřišlo , byl jsem se teda v tuningu zeptat jak je to možné - odpověd - My nevíme jak je to možné :palec: , takže tak jak se mi dařilo už se ted začíná nějak naopak sráti ..,ale snad to dorazí a bude to ono .

Tady ještě nějaké fotky s rozpěrou a drobným vyčištěním :palec: , v neděli to možná bude ještě hezčí :palec:

post-863-1271833969_thumb.jpg

post-863-1271833981_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nějak jsem ted utrácel páč jsme trošku nakupovali do bytečku takže počkám až se mi podaří zbavit kol a pak ,nebo až se nasbírá víc prašulí, nechci nic kupovat unáhleně a zatím jsem nenarazil na nic u čeho bych byl na 100% jist ,že do toho chci jít :palec:

Odkaz ke komentáři
nějaký ten UP

koukam, tyhle fotky ze srazu u starsu mi bracha taky ukazoval... ta jeho honda je taky pekna, akorat v trosku spatnym zdravotnim stavu :smich:

ta tvoje je taky dobra kurde... tes premyslim nad hondou... na takove to vikendove jezdeni :lol:

ps: vidim, ze hondari jsou stejni... kazdy tam chce sport. filtr, kit sani, pak turbo... :D

Odkaz ke komentáři

Tjn , Hondy musí mít otevřené sáníčko,aby byl ten V-tekoun pořádně slyšet :smich:

Řeknu ti ,že nemít už rodinu tak se pustím do nějaké pořádně upravené verze ,ale když si tak člověk sedne a popřemyšlí - kurnik,třeba pořídit už něco novějšího a spolehlivějšího :lol:

Cíva ještě nějaký ten dárek dostane :D možná časem i tu turbínu ,ale než si začnu hrát vidím to na nějakého Accorda .) pro přítelkyni :lol: :lool:

Tak kupuj H-áčko :lool: Bude nás zase o jednoho více .)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...