Jump to content

Jerovic rodinná sprintérka ESina :)

Jero

Recommended Posts

Nedostanes na rit, si lehky jako pirko :D

V garazi ubiha cas rychle, nejhorsi je ze ja posledni dobou vubec nestiham garaz sem rad kdyz se vecer vybulim do postele a muzu aspon byt na chvili na foru.... a auto mam nemam stejne doma na dele :D

:smich: třeba jetě kočku troku posilnit :smich: ale potěšila mě , a to jsem nečekal a samotnému se mi ted tomu nechce věřit - na cestě do Bielska se mi podařilo roztočit 4gang na 200km/h takže na dálnice pohoda :smich:

Jinač taky mám někdy den kdy nemám ani chut něco s autem dělat , ale ono si to človeka dycky najde ,když je neco potřeba udělat , cas si udelam :) nerad nechávám nové věci nahromadene na kupě :o

Kurnik tolik místa kolem auta :o tak to já nemám :D :smich:

Výhoda dvojgaráže :D :P :D :D ... o víkendu budu nejspíe stěhovat do jiné garáže babičku octuli :smich: tak taky pořídím nějaký ten snímek :smich: a pokud se zadaří , bude na tebe čekat :) :D

JÁ MÁM OČI VŠUDE :D VYPADÁ TO PARÁDNĚ :smich:

TY NAKOMAXITOVANÉ KOLA NA ČERNO SE K TÉ KAPOTĚ BUDOU HODIT JAK HROM :smich: :smich: :)

Kdybych zítra nejel s rodinkou do špitálku na kontrolku , zajel bych s váma :D :o a nechal šprycnout alespon jedno koleso jak to bude vypadat :D

Kdybych zítra nejel s rodinkou do špitálku na kontrolku , zajel bych s váma :smich::smich: a nechal šprycnout alespon jedno koleso jak to bude vypadat :D

VŠAK MÁŠ ČAS :) POČKEJ JAK TO BUDE VYPADAT NA NAŠICH KOLECH A PAK BUDEŠ MÍT JASNO JESTLI DO TOHO PŮJDEŠ NEBO NE :o :smich:

Tak jsem dneska vzal hondici na serpentýnky a po cestě domů sme si párkrát zařádili a poškádlili pár tunerků :D ,třešničkou na dortu byl samozřejmě bystřicky sprint s Hondou CRX,jede to jako kráva ,ale nedali sme se ;) :(

Tady jeden snímek :)

post-863-1270140171_thumb.jpg

TY BRĎO TA KONCOVKA SE TAM PĚKNĚ ZATAVILA ;)

ŠKODA TĚCH KOL ŽE DŘOU V ZATÁČKÁCH O TY LEMY :D PROTOŽE HONDICI STRAŠNĚ SLUŠÍ, ALE DOMLUV SE Z NEZNÁLKEM JESTLI BY JE S TEBOU NEVYMĚNIL ? TY LÍMCE BY NA HUBERTOVI VYPADALY BRUTÁLNĚ :)

Zatavila se dobře ,akorát ji budu muset vyleštit a očistit ,páč se trošku ta trubka od plastu zababrala :) ...

No koláče jsou pěkný ,ale asi budou naprodej , do karosérie zasahovat nechci a gumy nové shánět nebudu ... tak nevim no .

Mirek už do tech černých vrazil tolik peněz ,že těžko vymění ;)

bude to měsíc , dneska jsem tam volal a pry tam něco chybí a ke všemu mají něco s tím jejich strojem ,, tak nevím ... Nasral jsem se a říkal jsem at mi radši to kolo přiveze jeble než ,aby se tam s tím srali kdoví jak dlouho .

zavezu ho do MM a budu to mít napočkání ne ? :)