Giancarlo Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 No to tam pod tou kapotou nevypadá na AEE ! Inak si sa pekne rozbehol :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 NECHYTLA TA KONCOVKA TAKOVÝ NAMODRALÝ NÁDECH KDYŽ SE TAK ZAHŘÁLA ? Zatím jetě ne :D ,ale čekám na to , Barel to měl střibrné když jsem ho kupoval u prodeje měl konec laufu modrý jako azurit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 u prodeje měl konec laufu modrý jako azurit :) A TO MAJÍ MAZLÍČCI RÁDI :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Nedostanes na rit, si lehky jako pirko :D V garazi ubiha cas rychle, nejhorsi je ze ja posledni dobou vubec nestiham garaz sem rad kdyz se vecer vybulim do postele a muzu aspon byt na chvili na foru.... a auto mam nemam stejne doma na dele :D třeba jetě kočku troku posilnit ale potěšila mě , a to jsem nečekal a samotnému se mi ted tomu nechce věřit - na cestě do Bielska se mi podařilo roztočit 4gang na 200km/h takže na dálnice pohoda Jinač taky mám někdy den kdy nemám ani chut něco s autem dělat , ale ono si to človeka dycky najde ,když je neco potřeba udělat , cas si udelam :) nerad nechávám nové věci nahromadene na kupě :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 No to tam pod tou kapotou nevypadá na AEE ! Inak si sa pekne rozbehol :D ee není tam AEE :o ) ,Děkuju snažím se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 a dnení poslední :D zítra snad budu mít čas udělat lepí fota i s detaily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Kurnik tolik místa kolem auta tak to já nemám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Kurnik tolik místa kolem auta :o tak to já nemám :D Výhoda dvojgaráže :D :P :D :D ... o víkendu budu nejspíe stěhovat do jiné garáže babičku octuli tak taky pořídím nějaký ten snímek a pokud se zadaří , bude na tebe čekat :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Tak to by bylo super. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 HEJ DRAKU ŽE TY UŽ MÁŠ ČERNOU KAPOTU :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 HEJ DRAKU ŽE TY UŽ MÁŠ ČERNOU KAPOTU :) Jááks to pooznáál ? :o :D Ano mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 (upraveno) JÁ MÁM OČI VŠUDE :) VYPADÁ TO PARÁDNĚ :D TY NAKOMAXITOVANÉ KOLA NA ČERNO SE K TÉ KAPOTĚ BUDOU HODIT JAK HROM :smich: Upraveno Březen 31, 2010 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 je potřeba mít vočiska všude Díky moc :D ještě musím doladit pár kosmetických detailů a budu spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 JÁ MÁM OČI VŠUDE :D VYPADÁ TO PARÁDNĚ TY NAKOMAXITOVANÉ KOLA NA ČERNO SE K TÉ KAPOTĚ BUDOU HODIT JAK HROM :smich: :) Kdybych zítra nejel s rodinkou do špitálku na kontrolku , zajel bych s váma :D :o a nechal šprycnout alespon jedno koleso jak to bude vypadat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Kdybych zítra nejel s rodinkou do špitálku na kontrolku , zajel bych s váma a nechal šprycnout alespon jedno koleso jak to bude vypadat :D VŠAK MÁŠ ČAS :) POČKEJ JAK TO BUDE VYPADAT NA NAŠICH KOLECH A PAK BUDEŠ MÍT JASNO JESTLI DO TOHO PŮJDEŠ NEBO NE :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Tak já to měl na Barelovi a tam to bylo supr, škoda,že ty kola nemám sakra ,jsem si je mohl nechat Spíš bych potřeboval vědět jak budou ty ATSka vypadat i s límcem černé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 VŠAK LÍMEC PAK MŮŽEŠ STŘÍKNOUT NA BÍLO A BUDE TO NÁDHERA :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 VŠAK LÍMEC PAK MŮŽEŠ STŘÍKNOUT NA BÍLO A BUDE TO NÁDHERA ach ,to zní krásněě (?) :smich: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Tak jsem dneska vzal hondici na serpentýnky a po cestě domů sme si párkrát zařádili a poškádlili pár tunerků :D ,třešničkou na dortu byl samozřejmě bystřicky sprint s Hondou CRX,jede to jako kráva ,ale nedali sme se ;) :( Tady jeden snímek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Takže jak jsem včera sliboval , tady nějaké fotky , nemám umyto tak se nezlobte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 a tady něco málo :) jen tak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 TY BRĎO TA KONCOVKA SE TAM PĚKNĚ ZATAVILA ;) ŠKODA TĚCH KOL ŽE DŘOU V ZATÁČKÁCH O TY LEMY :D PROTOŽE HONDICI STRAŠNĚ SLUŠÍ, ALE DOMLUV SE Z NEZNÁLKEM JESTLI BY JE S TEBOU NEVYMĚNIL ? TY LÍMCE BY NA HUBERTOVI VYPADALY BRUTÁLNĚ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Zatavila se dobře ,akorát ji budu muset vyleštit a očistit ,páč se trošku ta trubka od plastu zababrala :) ... No koláče jsou pěkný ,ale asi budou naprodej , do karosérie zasahovat nechci a gumy nové shánět nebudu ... tak nevim no . Mirek už do tech černých vrazil tolik peněz ,že těžko vymění ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 VŠAK KDYŽ NECHÁŠ TY SVOJE NAKOMAXITOVAT NA ČERNO, TAK BY JE S TEBOU MOŽNÁ VYMĚNIL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Limčáčky by byly na rapidu super no , záleží na Mirkovi . Černé středy s bílým límcem by na nich vynikly dobře ,ale chtělo by to vyzkoušet . Hlavně se musí konečně to jedno opravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 JAK DLOUHO UŽ TO KOLO ROVNÁ PROBOHA :D CO TO JE ZA ŠULINA :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 bude to měsíc , dneska jsem tam volal a pry tam něco chybí a ke všemu mají něco s tím jejich strojem ,, tak nevím ... Nasral jsem se a říkal jsem at mi radši to kolo přiveze jeble než ,aby se tam s tím srali kdoví jak dlouho . zavezu ho do MM a budu to mít napočkání ne ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 NO JASNĚ :) V MM JSOU RYCHLÍCI :D VŠAK SI VIDĚL TU RYCHLOST U MIROVÝCH KOL ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Už pomrkávám po jiných kolech . Ta rychlost byla super . Už nikdy nebudu dávat kola rovnat pšonkům do polandu :( Mám zálusk na tyto http://auto.bazos.cz/inzerat/5324664/Alu-kola-Zender.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 MÁŠ NĚJAKÝ ODKAZ NEBO FOTO PO JAKÝCH KOLECH POMRKÁVÁŠ ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.