trsoft Odesláno Prosinec 2, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2017 Ahoj, zacala se mi dit divna vec - mam O2 FL MR2013 a pri odemceni mi hned sjedou vsechna okenka. Nenapada nekoho cim by to mohlo byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 diagnostika nic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Možná aktivovaný nějaký nadstandard(letní sezona) Jak píše tomxas/Mrkni na diagnostiku.Ta je chytřejší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trsoft Odesláno Prosinec 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2017 Omlouvam se, zapomel jsem napsat reseni... diagnostika ukazala na "problem" v zamku u ridice - hlasil trvale polohu otevirani, po zasunuti klice na prvni pul obratku sel uplne volne, pak se chytil a porucha zmizela stejne tak jako sjizdeni okenek. Netusim jak se to mohlo stat, odemykam vzdy jen dalkou, klic vlastne vubec nepouzivam, ze by pokus o vloupani? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.