erichh Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Caute mam taky problem s mojou 1.8 turbo ak je nahriaty motor nechce nastartovat, pri zimnom nemam problem ale ak trosku pojazdim vypnem a potom chcem nastarttovat tak len toci a nic ine neviete mi poradit co to moze byt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FOX Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 měl skoro podobný problém.já sem teda při teplém po delší době nastartoval,ale moc jí nechtělo.bylo špatné teplotní čidlo teploty chl.kapaliny motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
erichh Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Dik kamo skusal som to cildo chladiacej kvapaliny ale to nieje to. uz ho nemozem nastartovat vobec toit toci ale nechyta vraj to bude nieco z elektrikou ale este neviem fakt co.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
erichh Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Dnes som ho napojil na pocitac ale ani pocitac nevihodil ziadnu chybu, tak fakt neviem co to moze byt asi sa zahram na hladaca a pojdem postupne len nerad by som menil vsetko a na nic neprisiel ak bude mat niekto nejaku radu tka ju privitam diik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Zdravím pánové, mám taky problém se startem, ale jen občas a to dost nepravidelně asi nějaka sporadická chyba. Můžu nechat točit starter jak dlouho chci a ani neškytne, ale stačí vyndat a zandat klíček a chytne hned. Taky sem si všim že když nechytá, tak svítí kontrolka ESP, ale stačí vyndat/zandat klíček, kontrolka zhasne a jede to bezproblémů. Nevíte čím to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr999 Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Zdravím pánové, mám taky problém se startem, ale jen občas a to dost nepravidelně asi nějaka sporadická chyba. Můžu nechat točit starter jak dlouho chci a ani neškytne, ale stačí vyndat a zandat klíček a chytne hned. Taky sem si všim že když nechytá, tak svítí kontrolka ESP, ale stačí vyndat/zandat klíček, kontrolka zhasne a jede to bezproblémů. Nevíte čím to? Zdar zkus nahrát znovu imobilyzér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Nemám vag, a bez něj to asi nejde že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Jen aby to nebylo rele pro ridici jednotku, sem tam odchazi a priznaky odpovidaji. Mam dojem, ze ma v paticich cislo 100.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 Tak sem zkusmo objednal relátko pro tu řídící jednotku, jem mám teď takovej blbej dotaz, jak se k těm relátkům dostanu? ) Musím rozebírat palubku, nebo stačí sundat panel pojistek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Tak po rozebrání palubky sem zjistil, že tohle relé je u motoru, tak kdyby taky někdo hledal. Ale jinak relátko jsem vyměnil a závada se čas od času stále vrací 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Zdravím hoši, trochu to téma oživím, protože se mi dnes stalo toto: - normálně jsem ráno vyšel, nastartoval, přeparkoval. pak jsem šel odvézt mladého do školky, vše v pohodě ( je to cca 1km), vypnul a šel do školky. přijdu cca po 10min, normálně zkouším nastartovat A NIC. jen točí pořád startér, ale nechce chytnout. zkoušel jsem to asi 5x, vyndat zandat klíč, zamknout, odemknout. dolil jsem i chladící kapalinu, pač bylo málo, ale NIC. nenapadá vás, co by to mohlo být? maxidot nic nehlásí, jen když jsem dlouho točil, tak STOP, TLAK OLEJE. ale to si myslím bylo tím dlouhým točením startéru. prosím o rady. po práci tam jdu, tak uvidím. může to být tím imobilizérem? mám si vzít druhý klíč radši? je to 1.8 Turbo díky, díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Tak se pridam. Po delsim stani, vetsinou pres noc na druhy den. Mi potom nejde nastartovat. Bud dlouho drzim klicek a auto se cuka cuka. Chytne az tak na po druhe po pate. Pri zahrati uz startuje normalne. Baterkou to neni, ta je par mesicu nova. Ve Vagu taky zadne chyby, jen nasledky toho jak se motor trepe kdyz chce nastartovat tak to hazi cidla na valcich prilis velke otresy, jinak nic. Nevi nekdo kd je problem? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jirka159 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 prehrej soft a bude to ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.