Houmerik Odesláno Prosinec 28, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2017 Dobrý den. Před 3 dny jsem měnil olej v motoru i s filtrem. Po ujetí asi 50 km se mi s výfuku žene šedobílý kouř. Odborníci tvrdí turbo. Auto má stejný výkon (jako před výměnou), nepociťuji rozdíl. Dá se poznat špatné turbo? Závada se asi našla - VAG hlásí špatné čidlo teploty paliva. Zítra dám vědět :-) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houmerik Odesláno Prosinec 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2017 Dobrý den. Před 3 dny jsem měnil olej v motoru i s filtrem. Po ujetí asi 50 km se mi s výfuku žene šedobílý kouř. Odborníci tvrdí turbo. Auto má stejný výkon (jako před výměnou), nepociťuji rozdíl. Dá se poznat špatné turbo? Závada se asi našla - VAG hlásí špatné čidlo teploty paliva. Zítra dám vědět :-) . Ted jsem koukal na olej v motoru a přibyl !! Ráno bylo v půlce a po jízdě k servisákovi a zpět je na horní rysce. Voda neubyla !! Bude to tím čidlem? Pak asi budu muset znovu vyměnit olej ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Prosinec 29, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2017 Gumicky pod vstrikama :-/ Netesni a micha se nafta s motorovym olejem. Zkus se mrknout poradne na rysku po kapkach od nafty :-/ Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houmerik Odesláno Prosinec 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2017 :-( Auto je odstavené. Po výměně čidla teploty paliva a vymazání chyby se chyba neopakovala, Ale dým stejný, možná horší. Znova VAG a asi průšvih :-(. hodnoty na válcích 1. - 3,14 2. +0.14 3. + 1.65 4 + 1.7 v asi miligramech. Při přidání plynu se hodnoty mění +- na 2.,3.,4. válci ale na 1.válci nic, ani o píď. Takže co teď s tím ?? Vstřikovač? Kroužek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 2, 2018 Sdílet Odesláno Leden 2, 2018 Pokud mas diagnostiku, ohrej motor a koukni na kanal 23 - mělo by to ukazovat prutok nafty vstrikovacema a meli by byt cca stejne hodnoty na vsech 4. Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houmerik Odesláno Leden 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2018 Pokud mas diagnostiku, ohrej motor a koukni na kanal 23 - mělo by to ukazovat prutok nafty vstrikovacema a meli by byt cca stejne hodnoty na vsech 4. Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk Vstřik na 1 a 2 válci vyměněn. Teď to snad bude dobry - zítra test. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houmerik Odesláno Leden 6, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Vstřik na 1 a 2 válci vyměněn. Teď to snad bude dobry - zítra test. Tak testy OK - ALE. Autíčko se mě zdá živější a jede jak drak, ale spotřeba na volnoběch se zvíšila :-(. Je to 0,9 - 1.1 l/hod. a to jsem měl o půl litru méně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octa1976 Odesláno Leden 6, 2018 Sdílet Odesláno Leden 6, 2018 Ted jsem koukal na olej v motoru a přibyl !! Ráno bylo v půlce a po jízdě k servisákovi a zpět je na horní rysce. Voda neubyla !! Bude to tím čidlem? Pak asi budu muset znovu vyměnit olej ? Ahoj já jsem tento problém měl.. zakouřilo mě to vylítly otáčky a motor v čudu.Až potom jsem se dozvěděl že příčinou byla konstrukční vada..vymačkané gumičky vstřiků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houmerik Odesláno Leden 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2018 Mě tam dal 2 nové vstriky (z jineho auta) a kouřit to přestalo. Samozřejmě je i přetěsnil. autíčko už vůbec nekouří, ale má vyšší spotřebu na volnoběh i když je ohřáté. A ještě se mi zdá, že hůře startuje (taky zahřáté). Nevím co s tím :-(. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Leden 10, 2018 Sdílet Odesláno Leden 10, 2018 Co s tím? Reklamovat! Jestlipak víš, jaký tam šly ty dva vstřiky, jejich čísla? A jak vypadají korekce nyní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 10, 2018 Sdílet Odesláno Leden 10, 2018 Do rozvodu hrabal? :-) Pokud ano, podival bych se na nastaveni vacky. Jinak me jeste napada spatne nastavena vahadla. Ale samozrejme pricin muze byt vice, ne jen spatne odvedena prace. Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.