Mirek1.8T Odesláno Prosinec 30, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2017 (upraveno) Ahoj kamarádi Octávisti, chtěl bych Vám představit zánovní přírůstek do mojí „Škodovácké“ rodiny. Jsme spolu už od letošního jara, ale až teď jsem se dostal k tomu, abych sem napsal pár řádků… Auto jsem znal od uvedení do provozu, kdy bylo nové přivezeno z autosalonu, vlastnil ho můj známý. Měl jsem možnost se s ním důkladně seznámit a absolvovat zkušební jízdy. Z počátku jsem „ohrnoval nos“ nad automatem, ale to se velice rychle změnilo. Po roce jsme se domluvili, že v 2. - 3. roce provozu, bude možné auto odkoupit, tak jsem jen čekal, až to nastane . . . Letos v dubnu to konečně přišlo a stal jsem se majitelem: Octavia Combi, MR 2015, vyrobena v 03/2015, při koupi měla najeto 4o ooo Km ( teď mám aktuálně najeto 43 750 Km ) Motor 1.8TSI / CJSB Převodovka DSG 6° / Haldex 4x4 „ Na každém povrchu doma ? “ :rolleyes: Výbava Laurin & Klement a k tomu: Béžová Cappuccino metalíza 4K4K Kessy bezklíčové odemykání, zamykání a startování Driving Mode Selection volba jízdního profilu Střešní nosič stříbrný Vyhřívané vrstvené čelní sklo Sunset Rezervní kolo ocelové plnohodnotné, zvedák vozu a nářadí "SIMPLY CLEVER" Infotainment navigační systém "COLUMBUS" Komfortní telefonování s hlasovým ovládáním Zásuvka na 230V Optical Parking Assistant Co se mi líbí, je velká obrazovka Columbusu a možnost nastavit si v „CAR“ nějaké funkce, ale PolarFisu Advanced, který jsem měl v OII RS, se to nevyrovná :( Zajímavý je také adaptivní tempomat, na který jsem si velice rychle přivyknul. O automatické převodovce s možností volby jízdních režimů ani nemluvím, to je prostě paráda :palec: . Provedené úpravy a dodělávky: START/STOP systém = OFF = ihned po koupi ! Odblokování přehrávání obrazu za jízdy Výměna MF volantu bez pádel, za MF volant s pádly k řazení Osvětlení RZ vyměněno za LED Osvětlení interiéru – stropní světlo vpředu vyměněno za LED Sportovní pedály a opěrka pro levou nohu Plynové vzpěry k pohodlnému otevírání kapoty motoru Úprava výkonu motoru od APR Kola na zimu (povedlo se mi sehnat „Turbine 18“ ve stříbrné barvě) = plecháče nemám rád :( Ještě bylo provedeno kódování několika drobností …. Množství paliva k dotankování, stopky, teplota oleje, protočení ukazatelů při startu, zapnutí druhé zadní mlhovky, vypnutí denního svícení při zatažené ruční brzdě, zobrazení otáček ventilátoru, otevírání a zavírání kufru DO a zavírání kufru z místa řidiče... a pod… Přikládám několik fotek: Upraveno Leden 4, 2018 uživatelem Mirek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michael148 Odesláno Prosinec 31, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2017 Krasna trojka a hezky kola...at Ti dobre slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Prosinec 31, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2017 Parádní volba, ať ti slouží bez problémů! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Leden 1, 2018 Sdílet Odesláno Leden 1, 2018 Přeji hodně spokojených a bezproblémových km. Prostě at ti dělá jen radost. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Leden 2, 2018 Sdílet Odesláno Leden 2, 2018 Super konfigurace, dobrá volba :palec: Ať jsi spokojený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Leden 4, 2018 Sdílet Odesláno Leden 4, 2018 Jen pro zajímavost, na jaké jsi spotřebě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2018 Ahoj, aktuálně mi ukazuje dlouhodobá spotřeba 8,7 L , mohlo by to být lepší, ale jezdím krátké trasy a město. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2018 (upraveno) Přidávám foto, v sobotu jsem dosáhl na 44044 Km Upraveno Leden 8, 2018 uživatelem Mirek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kimi Odesláno Leden 21, 2018 Sdílet Odesláno Leden 21, 2018 Ahoj. Dobrý vyber. Pekná .Mam to iste ale iba výbava Elegance. škoda že sa tato kombinácia nerobí v manuále- aspoň pre mňa :) Ako si spokojný s úpravou od APR? koľko ma ta upráva KW,Nm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 To červený prošití volantu tam svítí L&K je klasika, moc hezká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.