vevca Odesláno Leden 15, 2018 Sdílet Odesláno Leden 15, 2018 Prodám kompletní přestavbovou sadu na škoda Octavia II facelift, Superb 2, Yeti, atd. Panel Climatiku má vyhřívané sedačky, a nezávislé topení WEBASTO, + čidla na topení na přestavbu z klasického topení od roku 2011, na climatik, včetně obou čidel a konektorů, stačí jenom zapojit, cena za komplet jen 1999,- ! Prodám panel klimatizace, na škoda Octavia II facelift, superb 2, Yeti, tlačítka po úpravě pasují i do předfaceliftu, cena pouze 299,- Osobka Brno, nebo pošta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 Ahoj. prodáš samotný čidla ? Panel je mi k ničemu když nemám webasto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 I když ho nemáš tak panel můžeš použít, nemá to vliv, jinak čidla jen s panelem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 Já vím, že půjde,ale jelikož tam to topení není, tak nemá cenu tam dávat něco co ho umí. Každopádně, dík za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 9, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2018 OK, je to na tobě, sháněl jsem tento panel, a vím jaký je to problém, klasickej klimatronic fl stojí 1000,- tohle 2500,- samotné a sehnat s výhřevama sedaček je docela nesmysl, proto je cena daná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VelchMayster Odesláno Únor 1, 2020 Sdílet Odesláno Únor 1, 2020 Ahoj, máš ještě ten Climatic panel? Myslim celou tu sadu.. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.