Housac Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Zdravím, v týdnu se mi stala taková blbá věc. Zabral jsem hodně za madlo ve dveřích, kde je současně zapojené ovládání stahování oken. Zůstalo mi to v ruce, vypadlo pár věcí a nejsem si úplně jistý, jestli něco nespadlo dovnitř do dveří, prostě jestli něco nechybí. Sháním složené zapojení všech těch součástek, aby to fungovalo. Blbě se to popisuje, mám tam plošný spoj s diodami, ten je v pohodě ten tam visí ve dveřích, pak je tam jakýsi "vidlicový" plíšek který nevím jak patří (a tady si právě myslím, že chybí ještě jeden, pokud je jeden na jedno ovládací tlačítko), potom takovou gumu který asi tlačí na ten spoj při pohybu tlačítek. Nikde nemůžu najít nějaký návod či fotku, pokud bude potřeba vyfotím to já. Děkuji za pomoc. J. 0 Quote Link to comment
marian.marcin Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Kúp nový ovladač sťahovačiek a maš pokoj. 0 Quote Link to comment
Housac Posted January 22, 2018 Author Share Posted January 22, 2018 chybí mi tento plíšek který se dotýká plošného spoje, neví někdo jak se to jmenuje, popř kde se to dá sehnat? https://ctrlv.cz/SMLb 0 Quote Link to comment
Radas Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 (edited) Na vrakovišti i s ovladáním Edited January 22, 2018 by Radas 0 Quote Link to comment
Recommended Posts