martin.mazec Odesláno Leden 25, 2018 Sdílet Odesláno Leden 25, 2018 Ahoj kluci,tak jsem konecne nechal opravit vuli na hrideli z 6q prevodovky.Mam o2 4x4 1.9tdi BKC.212000km Pred vymenou neco rachtalo u prevodovky.Myslel jsem si ze je to tou hrideli.Bohuzel zvuk stale pretrvava.Tezko rict jestli je to dvouhmota.Klepe to jen na vonobeh pri zahratem motoru.Motor se nijak nechveje neklepe sebou nic.jen takove kovove rachtani.Pri oprave prevodovky jsem dal jen nove spojkove lozisko lamela a pritlacak vypadal celkem hezky.Jinak rozjezdy ,razeni vse v pohode auto necuka.Odpoledne zkusim nahrat video snad tam bzde neco slyset Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 25, 2018 Sdílet Odesláno Leden 25, 2018 Volnobezka alternatoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Leden 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2018 Alternator je ale na druhe strane tohle mi prijde jako od prevodovky. Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 25, 2018 Sdílet Odesláno Leden 25, 2018 jak myslis... sundej polyremen a zkus ji a uvidis... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Leden 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2018 Ok vyzkousim.Ale je to spis takove kovove tupe rany. Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Leden 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2018 tak jsem nahral ten zvuk tak doufam ze to bude slyset.Jak se motor zahriva tak tim je to rachtani intenzivnejsi Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 26, 2018 Sdílet Odesláno Leden 26, 2018 Mne to prijde jako setrvak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Březen 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2018 Tak jsem nechal vymenit komplet spojku.V servisu mi rekli za setrvak byl kouslej ze snim neslo hnout.Snad to nekomu pomuze.Jelikoz mam 1.9tdi 4x4 tak po vymene komplet spojky se auto razantne ztisilo.Zmizeli vibrace od zadni napravy.Puvodne jsem chtel vymenit gumu na hardy spojce,ale zatim to necham.Sice nechapu jakou stim ma souvislost spojka,jen me napada ze se vybrace od setrvaku prenaseli skrz prevodovku a rozvodovku.Drive pri razeni 6ky kolem 100km/h to rezonovalo jak blazen ted klidek nikde zadna vibrace. Sent from my iPad using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Březen 23, 2018 Sdílet Odesláno Březen 23, 2018 Co dokáže udělat ko setrvák. To ti co dělali tu skříň nepoznali že ta dvouhmota je KO? Tahat tu skříň ven není žádná hitparáda. Teda u 4x4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Březen 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2018 Tak samo ze mi rikali ze to chce udelat i spojku.Ale bohuzel nebyli finance tak sla kasa zpet a ted prisla na radu spojka.Njn hold jsem zaplatil dvoji pracai [emoji53]Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.