Bici10 Odesláno Leden 25, 2018 Sdílet Odesláno Leden 25, 2018 Čau nemáte někdo na prodej stropní světlo v interieru na octávku 1. Okolí Česká Třebová. Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 25, 2018 Sdílet Odesláno Leden 25, 2018 Po přečtení pravidel fóra před registrací by jsi zjistil, že se zde nachází tlačítko Hledat + nějaký bazar/prodej/koupím kde se vkládají dotazy. Jak v mateřské školce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dav82 Odesláno Leden 26, 2018 Sdílet Odesláno Leden 26, 2018 Já se přidám k dotazu. Neví někdo jestli se dá koupit samotný krycí, průhledný plast? Případně by pomohlo nějaký výrobní číslo. Mám ulomenou nějakou packu a moc nedrží a lepit se mi to tam nechce. Asi se budu muset zastavit na nějakém vrakáči. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 26, 2018 Sdílet Odesláno Leden 26, 2018 (upraveno) Nač zbytečně pokračuješ v diskuzi když sis odpověděl sám Ze spodu plastu je v.č. dle kterého lze dohledat.Víceméně ten vrakáč bude nejlepší řešení.Za celé stropní světlo dáš pakatel oproti org. Upraveno Leden 26, 2018 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.