zork Odesláno Leden 28, 2018 Sdílet Odesláno Leden 28, 2018 Ahojte, zaujímalo by ma akú máte spotrebu vody do ostrekovačov. Ja som zatial za 3 mesiace minul asi 12l je to normálne? Mám pocit že poslednú dobu ju nestíham dolievať. Rátal som si počet strekov, minul som cca 1,5l na 26 ostreknuti čelného skla, a to som dosť šetril. Sa mi zdá celkom dosť. Nemôže niekde vytekať? Ako ste na tom vy so spotrebou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Leden 28, 2018 Sdílet Odesláno Leden 28, 2018 Jaký typ,rok výroby? Starší mají větší spotřebu. Co na tom chceš řešit? Tak nejezdi ve špíně. Jestli někde teče ? Otvíral jsi kapotu motoru a podíval se? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zork Odesláno Leden 28, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2018 Combi 1.9 TDI 2002 81kw, áno pozeral som sa, zhora nevidno nič, na spodku je všetko mokré takže ťažko povedať. A nejazdit nie je moc dobrá rada, skôr by ma zaujímalo koľko pri bežnom používaní minieš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OIKroutibrk Odesláno Leden 29, 2018 Sdílet Odesláno Leden 29, 2018 Na tohle ti nikdo nemuze rozumne odpovedet. Kazdej jezdi jinde a jinak ostrikuje. Ja za cca rok dolival jen jednou a to mam i ostriky svetel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Leden 29, 2018 Sdílet Odesláno Leden 29, 2018 Nemáš ostřiky světel? to prý dost spotřebovává 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zork Odesláno Leden 30, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2018 Mám aj ostreky svetiel, ale tie sa púšťajú až po dlhšom podrzani. Asi budem musieť počkať na jar a suché cesty. Zatiaľ dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 31, 2018 Sdílet Odesláno Leden 31, 2018 Mel jsem podobnou spotřebu a me se to ztracelo kolem těsnění motorku ostriku. Proklepal se okrouzek a prolinalo mi to. Zkus si udelat pri delsi odstavce carku na hladine a pak to zkontroluj. Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.