Grygi Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Zdravím...Mám Octavii III z Německa a k ní samozřejmě německou servisku. Neměl by někdo z vás foto české servisky tohoto typu (viz. foto)?Bohužel ani ženská v autorizovaném servise nebyla schopná správně zakřížkovat všechny kolonky s odůvodněním, že německy neumí a že je více typů servisek a nezná všechno nazpaměť. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ramirez Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Německy moc neumím, ale myslím, že je to stejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grygi Odesláno Únor 3, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Vypadá to stejně. Moc děkuju. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 O3 má ještě klasickou servisní knížku? Já myslel, že jen elektronickou. H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ramirez Odesláno Únor 3, 2018 Sdílet Odesláno Únor 3, 2018 Já mám rok výroby 2013 a to ještě elektronická nebyla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 17, 2019 Sdílet Odesláno Leden 17, 2019 Nemá ta servisní knížka nějaké číslo, pod kterým by se dala objednat jako čistopis? Chtěl bych si koupit papírovou a psát si tam provedený servis. Auto už nemám v záruce a výměny náplní si dělám sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 17, 2019 Sdílet Odesláno Leden 17, 2019 určitě se to dá koupit. Nebo alespoň k OII stála něco kolem 400kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.