yodiak Odesláno Únor 18, 2018 Sdílet Odesláno Únor 18, 2018 Dobrý Den Octaváci Mám takový problém když jedu dám za 1 rovnou za 2 a pak za tři myslím tím rychlostní stupně tak vše v pořádku ale jak zařadím za 4 a přidám plyn tak auto začne mírně vibrovat i hučet a 5a 6 taky dělá to jen při zátahu tak se tu ptám nevíte někdo co by to mohlo dělat kolega z práce řiká že asi převodovka někde tady jsem se dočetl ze to bude asi setrvačník a zas druhy člověk říkal že asi poloosy vnitřní klouby do převodovky. tak řazení jde uplně krásně není problém tak bych vyloučil ten setrvačník .rád bych kdyby jste někdo pomohl třeba už jste to řešil.Ušetříte mi peníze a hodně času moc děkuji za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaBenno Odesláno Květen 12, 2019 Sdílet Odesláno Květen 12, 2019 Zdravím. Jaký byl výsledek prosím? Čím to bylo, jak se vyřešilo? Moc děkuji za info. HB. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomaskony93 Odesláno Duben 28, 2020 Sdílet Odesláno Duben 28, 2020 Cau vite uz cim to bylo dela mi to stejne v otackach 1800 az 2300 pak uz nic. Mam podezrejni dvouhmota nebo prevodovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Duben 28, 2020 Sdílet Odesláno Duben 28, 2020 A dělá Ti to pouze na vyšší rychlostní stupeň v zátahu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.