LuboP Odesláno Únor 24, 2018 Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Viete mi prosím poradiť čo môže spôsobovať občasné problémy so štartovaním na studený motor 1,9 TDI BXE. Motor naskočí a vzápetí zhasne. Potom už nechce chytiť. Až po niekoľkonásobnom štartovaní začne bublať až naskočí. Inokedy chytí, ale zo začiatku 2-3 sekundy má klepavý chod, potom sa vezme a ide normálne. Bežne chytí na prvú bez problému. Tento problém sa objavuje sporadicky, či je zima alebo teplo. Ďalší opakovaný štart je už v pohode. Tiež pri zohriatom motore štartuje bez problémov. NIekde som na fóre čítal, že boli úplne rovnaké problémy a nakoniec sa našla chyba. Budem veľmi rád, keď mi niekto poradíte, čo je za touto sporadicky sa objavujúcou závadou. A ako na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 24, 2018 Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 tlak paliva, vakuova pumpa netestnost nebo propousti vstriky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Koum Odesláno Únor 24, 2018 Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Mě to zase špatně chytá jen když když je motor málo zahřáty. Studený a zahřátý na 90 st. startuje na drc. Obdobný problém, co popisuješ jsem zažil ,když mi podle servisu padala nafta. Jak vychladl motor nebo třeba za 8 hodin . Pak jsem nastartoval až na 4 - 5 start . Start byl v délce cca 7 sek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuboP Odesláno Únor 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 V čom bol problém s padajúcou naftou? Pokiaľ by bol problém s netesnosťou, tak predpokladám, že by sa palivový systém zavzdušňoval pravidelne. Mne sa problém objavuje sporadicky. Už som vymenil aj palivový filter a dal som si poriadny pozor pri montáži aby bolo tesnenie založené správne. A nepomohlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Koum Odesláno Únor 25, 2018 Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Pamatuji si, že říkal něco o naftové trubce ke vstřikům. Ale co přesně ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuboP Odesláno Únor 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2018 Pravdepodobne netesnosť. To by však spôsobovalo aj únik nafty, čo by sa dalo vizuálne zistiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 Treba si všimnúť napr. či motor pri takomto štarte nezahúli na bielo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Březen 10, 2018 Sdílet Odesláno Březen 10, 2018 mam skoro totozny problem, niekedy raz za mesiac niekedy raz za polrok. Pri takomto starte mi zahuli na bielo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KoliCZE Odesláno Květen 4, 2018 Sdílet Odesláno Květen 4, 2018 Zkusil bych se zaměřit na gumičky u vstřiků. Dělalo mi to taky a jedna byla překroucená. Tak jsme dali novou sadu gumiček a od té doby nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.