t9hansers Odesláno Únor 24, 2018 Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Zdravim :) nemáte nějaké rady co s tím? Octa po opravě a výměně dveří takhle netěsní.. Když jsem byl na myčce tak se voda snadno dostala dovnitř auta. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 24, 2018 Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Když se podíváš z venku, jak dveře lícují s karosérií? Přechod mezi střechou a dveřmi a prostředním sloupkem s dveřmi by měl být zarovno. Co těsnění, není poškozeno popř. je správně nasazené? Co vše se na octě opravovalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t9hansers Odesláno Únor 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Když se podíváš z venku, jak dveře lícují s karosérií? Přechod mezi střechou a dveřmi a prostředním sloupkem s dveřmi by měl být zarovno. Co těsnění, není poškozeno popř. je správně nasazené? Co vše se na octě opravovalo? Těsnění je v pohodě a dělali se dveře a blatník. Takhle viz. foto právě nedolehají ke karoserii.. Si myslím Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2018 Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Takže byly sundány dveře z pantů, v tom případě pokud ti voda tekla jen jak je na první fotce, tak se musí dveře nastavit v pantech. Normálně zajeď tam, kde ti opravu dělali a požaduj od nich seřízení dveří v pantech. U středového sloupku dveře lícují? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t9hansers Odesláno Únor 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Takže byly sundány dveře z pantů, v tom případě pokud ti voda tekla jen jak je na první fotce, tak se musí dveře nastavit v pantech. Normálně zajeď tam, kde ti opravu dělali a požaduj od nich seřízení dveří v pantech. U středového sloupku dveře lícují? No jo nato jsem úplně zapomněl.. Středovej sloupek se dělal taky a dveře jsou z vrakáče na fotce pošlu jak octa vypadala před opravou.. Jinak k tomu automechanikovi si sjedu jak říkáš,jen nebydlí nejblíž, tak mě napadlo jestli bych to nedokázal svépomoci. A voda teče od středu dolů podél dveří škoda že mi nejde poslat to videoOdesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2018 Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Seřídit to sám můžeš zkusit, ale pokud nemáš tušení jak na to a nemáš patřičné vybavení (klasické klíče nestačí, ale musíš mít torx klíče nebo torx bity), tak se do toho nepouštěj. Jinak dveře se budou muset přitáhnout v pantech a pokud nelícují i u středového sloupku (jak je zámek), tak i tam se budou muset seřídit. Pokud ten automechanik bydlí daleko, tak zkus zajet k jinému, který je poblíž a ten ti ty dveře za menší částku určitě seřídí. PS: necituj předchozí přízpěvky (rovnou odpověz), jinak tě tu admini a moderátoři sežerou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t9hansers Odesláno Únor 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Tak teď si připadám jak deb*l :D středovej sloupek zaměním s A sloupkem a ješte tohle :D snad me nesežerou no :D jinak u toho středového to sedí dobře jen nahoře je to takto naprd.. Každopádně jestli by to udělal kterejkoli mechanik za pár stovek tak by to bylo super :) jinak nářadí mám ale co jsem na to koukal tak vůbec netuším jak na to :DOdesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2018 Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 V pohodě , takže to bude chtít seřídit jen na těch pantech. V podstatě na tom nic těžkýho není, povolíš šrouby co drží dveře přišroubované na pantech a s dveřma pohneš o několik milimetrů doleva (na pantech můžeš s dveřma hýbat doleva nebo doprava), dotáhneš, zavřeš a když to nebude ono, tak znovu až budou dveře lícovat a těsnit ;-) . Pokud se ti s tím nechce drbat, tak ti to kterejkoli mechanik za max. pár stovek naladí ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 25, 2018 Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Nech si je seřídit(máš tam velkou mezeru). Dle mě půjdou nahoru poněvadž předpokládám, že lícují s blatníkem. Přikládám foto seřízených předních na O1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.