Přejít na obsah

Octa46


Doporučené příspěvky

jinak potřebuju akutně poradit.. skrz objednání podložek na zadek.. jestli 10 nebo 15mm? (do konce března)

Vím, že Libor F. na své 1.8TSI dával 15mm.. Ale má Pegasusy. Nechci, aby mi to drhlo, když naplním kufr kočárem a dalšíma věcma.

predem diiky

Odkaz ke komentáři

No..předek sem taky přemýšlel.. ale tam to tolik nebolí.. Ten zadek je hodně utopen. Tak říkáte, že 15mm by neměl být problém.. Sníženo nemám, ikdyž jsem přemýšlel, že pokud by byly tlumiče KO, tak bych vyměnil celej podvozek.. Byl jsem na testu tlumičů před dvouma týdnama a mám je OK, takže toto se odkládá. A nechci dávat jen pružiny na "starý" tlumiče.. Jinak když jsme jeli na hory, tak to sedlo hooodně.

Odkaz ke komentáři
Ahoj, DSG je luxusní věcička o tom žádná. Uvažoval jsem že příští kára bude mít přesně tuhle převodovku. Jinak tu masku co máš - ta je asik vhodná na zimu, což ? Jak jsi s tím byl spokojený ?Plnilo to svůj účel ?

 

JJ mam to hlavne na zimu. Rozhodl jsem se nechat to jeste na aute dokud budou v dubnu rana chladna. Jiank ta sranda prijde na cca 350,- a ucel plni na jednicku. Jelikoz maska je vicemene jedna velka dira, tak toto prospeje rano ke drivejsimu ohrevu. A i ted odpoledne kdyz je 20° tak otvory v narazniku uchladi motor aniz by se sepnul ventilator, takze mohu jen a jen doporucit. Nakazil jsem tim celou rodinu ;-)

Odkaz ke komentáři
Dobrý nápad. Mě osobně se líbí černá matná folie. Kámoš to ma na liftu a vypadá to fakt mrdózně. Co kola ?

 

hele a myslis, ze bys sehnal foto s tou matnou strechou? nejlepe z 3/4 pohledu.. a na jake barve to ma? Co KOLA? No Tobe se nelibi L&K?? Mne se libi z origo Pegasusy, ale ma je kazdej.. No a tak jsem si sehnal tady ty a myslim, ze to nevypada nejhur.. co? Jinak podlozky vzadu snad pomohou a kamos furt do me rejpe ohledne vysky.. ze by to prece jan chtelo ten podvozek, ale to je vydaj jako pra** za celej. A jak jsem psal vyse, tlumice mam ok, ale nechci na "stary" cpat jen pruziny. Jinak Tvoje kola sou mazec, to vsechna cest. ;-)

Odkaz ke komentáři

Dík ;)

Zkusím to fotnout až za mnou přijede. Ale má ještě jedničkovou octávu - ale to si myslím vůbec nevadí, protože na dvojce to bude vypadat ještě líp. Jinak Sputniky zrovna nejsou má krevní skupina no - ale podle gusta....víš co :lol:. Co se týče snížení, nebál bech se toho. I ty pružky udělají strašně moc.

Odkaz ke komentáři

no ja prave nechtel pruziny, ale komplet podvozek, ktery bych mohl ladit vyskove.. pac kdyz jsem jel na horach nalozenej, tak jsem drhl spodkem, kde byly vyjety koleje.. coz bych nechtel.. takze na leto klidne -50/-40, ale na zimu krapet prizvednout k normalu.. jinak pridavam foto kombinace strecha + maska s/bez znaku

post-1736-1269597627_thumb.jpg

post-1736-1269597647_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
no ta střecha neni špatný nápad...Já jsem se zrovna ptal jedné firmy na celkový nástřik auta tou matnou folií ... A za komplet auto chtějí 20 000,-Kč ...

Tak přemýšlím, jestli do toho jít a jak by to vypadalo .... OII jsem komplet černou matnou ještě neviděl

 

no ja to poptaval v Brne a ceny nasledujici.. 4000,- lesk 5000,- mat a 6500,- Carbon.. Tech 20T myslis za cely auto predpokladam.. Jako to by vypadalo bombove.. jinak lakovana strecha do 2500,- ;-) ....... ale jeste jsem dostal myslenku na Octavu ST ;-)

post-1736-1269605198_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Strechu chcem aj ja ofóliovať čienou lesklou. Tebe by som ju tiež doporučil a masku keď už lakovať, tak jedine do farby karosérie. Máš strieborné auto, a či chceč alebo nechceš, vždy bude tá farba pôsobiť viacej elegante ako športovo. Pretoa keď čiernu strechu, tak rozhodne fólie na okná (aj predné). A ako hovoril STORM, tak rozhodne kolča robia auto autom.

Odkaz ke komentáři

tak samo, ze by ta barva ST zadala tuplem jina kola ;-)

Jen to byla myslenka.. bohuzel hoodne vzdalena realite.

Jinak po zkusenostech s foliema na oknech jsem nadsen ze siti vzadu... Muzu male vetrat a pritom tam nelita hmyz ;-) Coz panove s foliema nevim jak byste to resili :-)

Jinak tu masku testnu az nebude dekl ;-) no a o variante v barve jsem nepremyslel..

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...