Kalic Odesláno Duben 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 tak Octa v rukou noveho majitele navstivila brzdu.. paramtery: 139PS a 344Nm octavia.pdf Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 a takhle vypada downsizing v praxi.. z Octy do Fabky Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 tak to tu asi s odkazem na Faabka vlakno zamkneme ne ? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 asi jo.. ikdyz.. kdyby chtel nekdo chvalit OCTU Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Dnes jsem potkal stříbrnou Octavku - LEDky (nebo možná nějaký modrý žárovky) v mlhovkách, 46 na kufru a blinkry se zpátečkama zatmavený - nejdřív jsem myslel, že jsi to ty, ale byla v kombíku, takže by se tvoje Octavky musely zkřížit . Teprve teď si ale všímám, že už máš Fabii, tak ať Ti slouží stejně dobře. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Viktore, to musela byt krizenej muj ex stribrnej lift s mym ex anthracit combi a jeste 46.. ale su rad, ze nektere veci, ktery jsem mel, Ti pripomnely me :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky