J4kub1sk0 Odesláno Březen 12, 2018 Sdílet Odesláno Březen 12, 2018 Zdravím. Prosím o radu. Ve 2 servisech mi nedokázali říct co s tím tak to zkusím tady. Když zatáčím doprava a jedu dostatečně rychle ( začíná to asi od 80km/h) tak se ozývá nepříjemné mlácení a vibrace po celém autě. Asi to nebude nic závažného protože jsem s tím takto ujel už 10.000km, ale začíná mě to deptat. Můžu jen dodat že pokud při zatáčení přidám plyn tak se vibrace i hluk umocní. Zároveň když mám plně naložené auto a začnu brzdit tak volant taky vibruje, ale hluk není. Tohle se děje jen když mám auto plně naložené. Ještě dodám že se jedná o octavii I 1.9tdi 66kw. Předem díky za vaše rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 12, 2018 Sdílet Odesláno Březen 12, 2018 Pravý vnitřní kloub poloosy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 13, 2018 Sdílet Odesláno Březen 13, 2018 taky bych to tipnul na homokinetický kloub.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
J4kub1sk0 Odesláno Březen 13, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2018 Díky za odpověď. Zkusím ho vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
J4kub1sk0 Odesláno Srpen 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2018 Při příležitosti kdy se mi povedlo ukroutit poloosu jsem ho i s novou poloosou vyměnil. Problém vyřešen! Dík! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.