Radim7er Odesláno Březen 15, 2018 Sdílet Odesláno Březen 15, 2018 Ahoj kluci koupil jsem si octávii pd 74kw 4x4 mám problém že na budíkách ukazuje moc vysokou spotřebu (průměr 13l/100km a na neutral 1,7 l/h) špatně ukazuje i dojezd rychlost a ujetou vzdálenost co s tím (budíky minulý majitel asi měl venku protože jsou jinak podsvícený) podle tankování vychází spotřeba v průměru mezi 7-8 litry. Další věc že na diag (delphi) ukazuje problém se vstřikama mechanik mi říkal že je jiný kód vstřiku a je prý z verze s DPF a já mám bez DPF může to být tím? poradí mi někdo? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 24, 2018 Sdílet Odesláno Květen 24, 2018 Na budíky jsi se ptal i jinde na foru,budeš je mít špatně nakodovaný,zřejmě nějaká anglie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 16, 2019 Sdílet Odesláno Leden 16, 2019 Ahoj, skoro rok stare tema, ale jak jsi dopadl se vstrikovacema? Zacalo mi to vypisovat stejnou zavadu a obavam se, ze budu muset vstrikovace repasovat. Nekde na internetu jsem se docetl, ze to muze delat i horsi kabelaz ke vstrikovacu, tak by me zajimala tva zkusenost :)Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim7er Odesláno Leden 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2019 Ahoj no zkoušel jsem přihejbat konektory ke vstřikům a proplachy soustavy kontrola rozvodů atd no až jsem se nasral koupil nový vstřiky i s tou lištou a vše funguje parádně takže vstřiky na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.