Přejít na obsah

Demontaz predneho svetlometu

Dutch

Doporučené příspěvky

Stejně jak na před FL. Vzadu na světle je plastová matice, tu vyšroubuješ. Dole pod světlem máš páčku, kterou musíš zatáhnout směrem ke středu vozidla. Pod ní je taková plastová pacička jako pojistka, kterou musíš zároveň lehkým tlakem dolu odjistit. Může se stát, že to půjde ztuha, ten mechanizmus rád zatuhne. Až páčku povytáhneš, mělo by již světlo jít vytáhnout směrem dopředu. To také může jít hůř, ale jde případně postupně vyviklat. Po vyndání světla doporučuji ten mechanismus pod ním prostříknout. Jinak vzadu na světle pak máš konektor.

Uz som sa s tym trapil a neslo mi to odistit bal som sa ze zlomim tu packu.Sla mi skor smerom dolu ako hore. Teraz ked viem ako na to skusim sa potrapit. Dik za radu. Tí zmrdi v servise za to pytaju 10euro+ ziarovka.

Odkaz ke komentáři

Vyndaval jsem světlo asi před rokem, tak nesmyslný mechanizmus jako je ta páčka jsem snad ještě neviděl... Pokud se dobře pamatuji, tak za tu páčku se musí tahat směrem k sobě... jako by jste chtěli za ni táhnout celé auto dopředu.... To je asi to poslední co člověka napadne..... logicky to zkouší nejvíce dolu (tam to taky jde nejlépe) pak doleva a doprava a nahoru... Budu to muset zase při jarním uklidu zkusit....

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...