Dutch Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 čaute pani poradi mi niekto ako zdemontujem predny svetlomet na OII/FL ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Stejně jak na před FL. Vzadu na světle je plastová matice, tu vyšroubuješ. Dole pod světlem máš páčku, kterou musíš zatáhnout směrem ke středu vozidla. Pod ní je taková plastová pacička jako pojistka, kterou musíš zároveň lehkým tlakem dolu odjistit. Může se stát, že to půjde ztuha, ten mechanizmus rád zatuhne. Až páčku povytáhneš, mělo by již světlo jít vytáhnout směrem dopředu. To také může jít hůř, ale jde případně postupně vyviklat. Po vyndání světla doporučuji ten mechanismus pod ním prostříknout. Jinak vzadu na světle pak máš konektor. Uz som sa s tym trapil a neslo mi to odistit bal som sa ze zlomim tu packu.Sla mi skor smerom dolu ako hore. Teraz ked viem ako na to skusim sa potrapit. Dik za radu. Tí zmrdi v servise za to pytaju 10euro+ ziarovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Po demontáži světlometů se doporučuje nechat seřídit světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 Vyndaval jsem světlo asi před rokem, tak nesmyslný mechanizmus jako je ta páčka jsem snad ještě neviděl... Pokud se dobře pamatuji, tak za tu páčku se musí tahat směrem k sobě... jako by jste chtěli za ni táhnout celé auto dopředu.... To je asi to poslední co člověka napadne..... logicky to zkouší nejvíce dolu (tam to taky jde nejlépe) pak doleva a doprava a nahoru... Budu to muset zase při jarním uklidu zkusit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Popis vyndání světla OIIFL_xenon.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.